Officiële Website van de Scientology Kerk: Video's, vrijwilligersorganisaties, humanitaire programma's, Maatschappelijke campagnes

ACTIVITEITEN EN PROGRAMMA'S
INLEIDING

De wereldwijde achteruitgang en alle ellende van de mens als gevolg van drugsgebruik, analfabetisme en moreel verval valt niet te ontkennen. En daarbuiten zijn er nog de al dan niet door de mens veroorzaakte rampen. Ze dreigen de samenleving te verscheuren en in vele delen van de wereld hebben deze maatschappelijke kwalen al onherstelbare schade aangericht.

Wat opvallend genoeg ontbreekt in de bestrijding van deze doemscenario's zijn doeltreffende oplossingen. Daarom ontwikkelde L. Ron Hubbard in de loop van zijn tientallen jaren van onderzoek naar het verstand en de geest, methoden om de crisis die onze wereld bedreigt aan te pakken.

Om deze situatie aan te pakken sponsort de Scientology Kerk centra die op grote schaal oplossingen bieden om zo verbeteringen in de maatschappij te creëren op het gebied van normen en waarden, geletterdheid en drugspreventie en -rehabilitatie.

En om de maatschappelijke doelstellingen van Scientology te realiseren, heeft de Kerk gemakkelijk beschikbare en snel te begrijpen multimedia hulpmiddelen gemaakt om het bewustzijn van miljoenen mensen te verhogen en ze te informeren en te activeren.

Het resultaat: de sociale en maatschappelijke programma's van de Scientology kerk. Ze zijn vrij uniek en modern, maar bovenal effectief.

OPKOMEN VOOR DE MEDEMENS » Echte Hulp • Echte Resultaten

Druggebruik en criminaliteit, intolerantie en wreedheden, natuurrampen en door de mens veroorzaakte rampen dringen door tot in alle lagen van de samenleving en verslechtert deze. Deze kwesties zijn veelal zo intimiderend dat pogingen om er daadwerkelijk wat aan te doen vaak verzanden in schade beperkende acties.

Meer