Ideal Organizations, New Churches, Official Church of Scientology: Videos, Religious Services & Communities

SCIENTOLOGY VANDAAG

De snelst groeiende religie van de 21e eeuw

Nieuwe Scientology Kerken
Voldoen aan de wereldwijde vraag
naar de Scientology religie

Om te voldoen aan de wereldwijde vraag naar Dianetics en Scientology, wordt er een nieuw soort Scientology kerk geopend in de belangrijke grote steden van de wereld.

2004 markeerde de lancering van de Ideale Organisatie strategie om alle Scientology kerken te veranderen in Ideale Scientology kerken.

Dit was het doel dat L. Ron Hubbard had vastgesteld voor scientologen – om op een dag kerken te creëren die de fysieke belichaming zouden zijn van het beleid en de technologie die hij had aangeboden om mensen te helpen spirituele vrijheid te bereiken.

kom meer te weten

Toekomstige Kerken

In 2004 kondigde de kerkelijk leider van de Scientology kerk, de heer David Miscavige, de lancering aan van een programma om over de hele wereld Ideale Scientology kerken te stichten. Deze Ideale kerken zijn de belichaming van de technologie van L. Ron Hubbard, ontworpen om de volledige diensten van Scientology aan te bieden aan haar parochianen en aan de gemeenschap. Tot op heden zijn er meer dan 70 nieuwe gebouwen verworven over de hele wereld.

kom meer te weten

Nieuwe Hogere Organisaties aan de horizon

Om de voortgang van de parochianen op hun spirituele reis naar de hoogste niveaus in Scientology dramatisch te versnellen, heeft de heer David Miscavige, kerkelijk leider van de religie, een programma aangekondigd om Hogere Organisaties op te richten op elk continent. Zoals de titel al aangeeft, openen deze organisaties de poort naar de hoogste spirituele niveaus. Een andere indicatie van de snelle groei van de kerk is dat er in de vijf voorgaande decennia vier Hogere Organisaties waren. In 2009 waren er nog eens drie in de maak, de voltooiing van de wereldwijde Scientology trap naar de eeuwigheid.

kom meer te weten

Flag Land Base

Nergens is de groei van de Scientology religie duidelijker dan op Flag, haar spirituele hoofdkantoor in Clearwater, Florida. Ze is opgezet om te garanderen dat het als belangrijkste religieuze toevluchtsoord van Scientology kan blijven voldoen aan de toenemende behoefte voor haar diensten. Wat begon met een enkel gebouw in 1975, omvat nu een complex van ongeveer 50 gebouwen verspreid over een bijna 15 km groot gebied, in totaal meer dan 186.000 vierkante meter.

kom meer te weten

Freewinds

De Freewinds begon in 1988 haar dienst als religieuze retraite van de Scientology kerk. Het 134 meter lange motorschip biedt parochianen een omgeving zonder afleiding om te studeren en het hoogste niveau van spirituele counseling te ervaren dat in de Scientology religie beschikbaar is.

kom meer te weten

Scientology beschikbaar maken voor de hele wereld

Het nieuwe ruime 17.000 vierkante meter tellende Internationale Disseminatie en Distributiecentrum van de Sientology kerk is een druk- en productiefaciliteit die zijn weerga niet kent. Het huisvest fabricage, distributie en administratie, allemaal onder één dak en vollledig bemand door personeel van de kerk. Dit nieuwe centrum maakt disseminatiematerialen voor meer dan 10.000 Scientology kerken, missies en aangesloten groepen wereldwijd, waarmee deze organisaties in staat zijn om aan de ongekende vraag naar Scientology diensten en programma’s te voldoen.

kom meer te weten