Een Beschrijving van Scientology

Een Beschrijving van Scientology

Waarom is Scientology een religie en wat zijn de historische antecedenten?

Dit boekje geeft het antwoord en nog veel meer, inclusief informatie over de zoektocht van L. Ron Hubbard om westerse wetenschappelijke methodologie op het gebied van religie toe te passen, die teruggaat tot de vroegste oorsprong in het Oosten. Er wordt hier ook een beschrijving gegeven van de weg van Scientology naar spirituele verlichting en vrijheid.

Scientology is de enige grote religie van de 20e eeuw, en is momenteel de snelst groeiende religie in de 21e eeuw. Hierin worden de redenen gegeven waarom.

Vul het formulier in om uw gratis boekje te ontvangen.

GRATIS BOEKJE
NOTICE: Due to high demand, this item is temporarily out of stock. Please fill out this form to place your preorder, which will be fulfilled as soon as supplies are available.

* Dit is een verplicht veld.

Om uw aanvraag te kunnen verwerken stemt u in met het feit dat uw gegevens wellicht worden doorgestuurd naar de entiteit, non-profit organisatie en/of dienstverleners die de door u gevraagde informatie en/of materialen verwerken. U kunt later altijd zonder bijkomende kosten bezwaar maken op het verdere gebruik van uw contactinformatie door het sturen van een email naar unsubscribe@scientology.net. Zie voor verdere details onze Privacy opmerking en Gebruikersrechtovereenkomst.