THE TRUTH ABOUT DRUGS FREE BOOKLET SET

GRATIS FEITEN OVER DRUGS ACTIEPAKKET

Deze set van veertien geïllustreerde De Feiten over Drugs boekjes, die speciaal zijn geschreven om jongeren over drugsgebruik voor te lichten, geeft het ontstaan, de straattaal en effecten op lange en korte termijn van de meest gebruikte drugs: marihuana, XTC, cocaïne, pijnstillers, LSD, crystal meth, heroïne, en andere, gedetailleerd weer. Hierbij is ook een boekje inbegrepen dat de realiteiten van drugsmisbruik weergeeft en waarom mensen überhaupt drugs nemen. De volledige set wordt gratis geleverd.

BESTEL UW
GRATIS MATERIALEN
OPMERKING: dit item is tijdelijk niet voorradig vanwege de grote vraag. Vul a.u.b. uw bestelling alvast in, die zal worden verwerkt zodra de voorraad weer is aangevuld.

Vul het bijgaande formulier in om uw GRATIS materialen te ontvangen.

* Dit is een verplicht veld.

Om uw aanvraag te kunnen verwerken stemt u in met het feit dat uw gegevens wellicht worden doorgestuurd naar de entiteit, non-profit organisatie en/of dienstverleners die de door u gevraagde informatie en/of materialen verwerken. U kunt later altijd zonder bijkomende kosten bezwaar maken op het verdere gebruik van uw contactinformatie door het sturen van een email naar unsubscribe@scientology.net. Zie voor verdere details onze Privacy opmerking en Gebruikersrechtovereenkomst.