Scientology: The Fundamentals of Thought

WAT IS SCIENTOLOGY?

Niets beantwoord die vraag beter
dan deze film – die deze bestseller tot leven brengt
SCIENTOLOGY: DE GRONDBEGINSELEN VAN HET DENKEN
Beschikbaar als
Blu-ray + DVD set
Bekijk een fragment

Wat is de zin van het leven? Zo velen van ons brengen het grootste deel van het leven door met het zoeken naar het antwoord op deze eeuwenoude vraag. Wel, wat wanneer die antwoorden er al die tijd al waren en je enkel de tools nodig hebt om de toegang te verkrijgen?

In deze baanbrekende film, Scientology: De Grondbeginselen van het Denken, zal je aan een opmerkelijke reis beginnen en kennis krijgen van de tools voor het leven, die te maken hebben met de meest belangrijke ontdekking ooit – de kennis over jezelf.

Leer en pas meteen de fundamentele processen en principes toe die duidelijk omschrijven hoe de basis van het leven in elkaar zit en hoe het werkt. Verkrijg een volledig begrip van het verstand, de spirit en het leven. Herken wat jouw acties en die van anderen motiveert, en ontsluit de barrières van het bijzondere potentieel dat in jou ligt opgesloten.

Het leven is een spel – en simpel gezegd, hierin liggen de regels besloten. Je kunt gelukkiger zijn, bekwamer en een beter spel spelen, en al het goede uit het leven halen.

Scientology – zie de levenskracht die je bent.

Antwoorden op levensvragen - in beeld.

Het boek Scientology: De Grondbeginselen van het Denken wordt aanbevolen als een eerste stap om een begrip te krijgen van de basistheorie en principes van Scientology. De film gaat in op elk hoofdstuk, waarbij elk aspect visueel wordt uitgediept. De concepten in elk hoofdstuk worden uitgelicht in deze voorvertoning. Geniet van de spannende tocht naar jezelf.

BEKIJK ELK HOOFDSTUK
De
Actiecyclus

Waarin wordt onthuld wat er schuilgaat achter de onafgebroken cyclus van creatie, voortbestaan en vernietiging – een cyclus die onontkoombaar lijkt in het leven, maar slechts een ogenschijnlijke cyclus is.
De
Condities-van-Bestaan

die het hele leven en het beleven ervan omsluiten – en waarmee men daadwerkelijk kan Zijn.
De
Acht
Drijfveren

Waarin het hele leven is onderverdeeld en waarmee men het raadsel van zijn eigen bestaan kan ontrafelen.
De
ARC-driehoek

Er bestaat een zeer belangrijke driehoek in Scientology, en wanneer men in staat is deze te gebruiken, krijgt men een veel groter begrip van het leven.
De
Eigenlijke
Reden

Waarbij de vraag “waar het allemaal om draait” wordt beantwoord en waarin de ware elementen van voortbestaan, geluk en het leven zelf uit de doeken worden gedaan.
De
Delen
van de Mens

De allesomvattende uitleg over het Spirituele Wezen, het Verstand en het Lichaam, de anatomie ervan en de onderlinge relatie in ieder wezen.
De Actiecyclus De Condities van Bestaan De Acht Drijfveren De ARC-driehoek De Eigenlijke Reden De Delen van de Mens
De Actiecyclus
De Condities van Bestaan
De Acht Drijfveren
De ARC-driehoek
De Eigenlijke Reden
De Delen van de Mens

De Actiecyclus, waarin wordt onthuld wat er schuilgaat achter de onafgebroken cyclus van creatie, voortbestaan en vernietiging – een cyclus die onontkoombaar lijkt in het leven, maar slechts een ogenschijnlijke cyclus is.

De Condities-van-Bestaan, die het hele leven en het beleven ervan omsluiten – en waarmee men daadwerkelijk kan Zijn

De Acht Drijfveren, waarin het hele leven is onderverdeeld en waarmee men het raadsel van zijn eigen bestaan kan ontrafelen

De Affiniteit, Realiteit en Communicatie Driehoek, waarin de onderliggende principes van echte menselijke relaties worden onthuld en uitgelegd

De Eigenlijke Reden, waarbij de vraag “waar het allemaal om draait” wordt beantwoord en waarin de ware elementen van voortbestaan, geluk en het leven zelf uit de doeken worden gedaan

De Delen van de Mens, de allesomvattende uitleg over het Spirituele Wezen, het Verstand en het Lichaam, de anatomie ervan en de onderlinge relatie in ieder wezen

Prachtige visuele helderheid

Elk concept uit het boek uitgelicht
Pakket
Blu-ray
DVD
Filmhandleiding

Voor de eerste keer op film in een helderheid die zijn weerga niet kent


Op zoek naar antwoorden over hoe het leven in elkaar zit? Deze film bevat levensveranderende kennis voor iedereen die het leven bestudeert. De basisprincipes van Scientology zijn nooit eerder gemakkelijker te begrijpen geweest en kunnen worden toegepast op elk niveau van begrip. De eerste stap naar jezelf leren kennen begint hier.

Speciale internet kennismakingsaanbieding.
Slechts voor een beperkte tijd.

Wat het bevat

  • 2 Discs met zowel Blu-ray als een DVD
  • Een volledige filmhandleiding
  • Gratis persoonlijkheidstest
  • Gratis catalogus van Dianetics en Scientology beginnersboeken
  • Geen verzendkosten