Officiële Scientology Kerk: L. Ron Hubbard, Dianetics, Wat is Scientology?, Boeken, Overtuiging, David Miscavige

SCIENTOLOGY VANDAAG

Scientology Kerk opent deuren naar drie Staten tegelijkertijd

De Scientology Kerk Greater Cincinnati vierde zaterdag 25 februari de opening van haar uitgebreide nieuwe locatie. De openingsceremonie werd bijgewoond door meer dan duizend Scientologen en nationale en lokale hoogwaardigheidsbekleders.

lees meerL. RON HUBBARD
Grondlegger van Dianetics & Scientology

L. Ron Hubbard heeft ooit eens gezegd dat men maar op twee manieren kan aantonen of iemand iets van zijn leven heeft gemaakt. Ten eerste, heeft de persoon gedaan wat hij zich had voorgenomen? En ten tweede, waren mensen blij dat hij geleefd heeft? De getuigenis van het eerste is zijn gehele levenswerk, waaronder de meer dan vijfduizend geschriften en drieduizend op band opgenomen lezingen over Dianetics en Scientology.

ga voor meer informatie naar: www.lronhubbard.org

 

WAT IS SCIENTOLOGY?

Scientology is een religie in de hoogste betekenis van het woord, omdat het de mens helpt naar totale vrijheid en waarheid te brengen. De essentiële principes van Scientology zijn deze:

U bent een geestelijk wezen.

Uw ervaringen gaan veel verder dan één enkel leven. En uw mogelijkheden zijn onbeperkt, zelfs al zijn ze op dit moment niet gerealiseerd.

Dus de mens is in wezen goed. Hij streeft er naar om voort te bestaan. Dat zijn voortbestaan afhangt van hemzelf en van zijn medemensen, en van het bereiken van broederschap met het universum.

leer meer

DAVID MISCAVIGE:

Aan het roer van de Explosieve Groei van Scientology

De heer David Miscavige is de kerkelijk leider van de Scientology religie. De heer David Miscavige draagt vanuit zijn positie als Voorzitter van de Raad van het Religious Technology Center (RTC) de uiteindelijke verantwoordelijkheid voor het verzekeren van de standaard en pure toepassing van L. Ron Hubbard’s technologiën van Dianetics en Scientology en voor het Scientology werkende houden.

leer meer