Delen van Jou

Delen van Jou

Het heeft geen massa of locatie. Het is geen energie. En toch leeft het en geeft leven. Dat zijn de kenmerken van “een eenheid die leven geeft” – de bron van niet alleen alle gedachten, maar ook van alles wat fatsoenlijk, ethisch en nobel is. Inderdaad, we hebben het over jou.Begrepen en toegepast door een enkel individu, leiden deze ontdekkingen tot een veel beter leven. Als ze door iedereen zouden worden toegepast, zou dat tot een veel betere wereld leiden. Read More 

buy
$15 USD
Aantal
Taal
Free Shipping Currently eligible for free shipping.
In Stock
Ships within 24 hours
Format:
Compact Disc
Lectures:
1

Videos

Excerpt

gcui_scientology_videos:video_node_classicsquote_portions_title

More About Delen van Jou

Als de wereld om hem heen slecht is, is hij niet bereid om leven te schenken. Als de wereld om hem heen hem goed toeschijnt, is hij bereid er leven aan te schenken. Een wereld waar leven aan wordt geschonken draait goed. Een wereld waar geen leven aan wordt geschonken, verandert in een chaos en verdwijnt. Dat is het eeuwenoude raadsel.
– L. Ron Hubbard

Het heeft geen massa of locatie. Het is geen energie. En toch leeft het en geeft leven.

Dat zijn de kenmerken van “een eenheid die leven geeft” – de bron van niet alleen alle denken, maar ook van alles wat fatsoenlijk, ethisch en nobel is. Inderdaad, we hebben het over jou.

De ontdekking dat elk individu in feite een bron van leven is, is een radicale verandering van de verhouding tussen de Mens en het materiële universum. Er is afdoende bepaald dat de eenheid die leven geeft, aan materie, energie, ruimte en tijd voorafging. Dat gegeven is trouwens niet gebaseerd op vertrouwen of geloof, maar op axioma’s die zo nauwkeurig en bruikbaar zijn als alle axioma’s in de wetenschap. Vanuit dat perspectief bezien, zijn hier de oneindige manieren waarop een individu zijn eigen omgeving met leven begiftigt. Van lichamelijk welbevinden tot de staat waarin een beschaving verkeert, zijn die principes doorlopend in werking – elk uur en elke dag weer. Zelfs als ze door een enkel individu worden begrepen en toegepast, leiden ze al tot een veel beter leven. Als ze door iedereen zouden worden toegepast, zou dat tot een veel betere wereld leiden.