Cursusoverzicht: Kinderen
SCIENTOLOGY HULPMIDDELEN VOOR HET LEVEN | Bekijk alle cursussen »
The Technology of Study
The Dynamics of Existence
The Components of Understanding
The Emotional Tone Scale
Communication
Assists for Illnesses and Injuries
Answers to Drugs
How to Resolve Conflicts
Integrity and Honesty
Ethics and Conditions
The Cause of Suppression
Solutions for a Dangerous Environment
Marriage
Children
Tools for the Workplace
Basics of Organizing
Targets and Goals
Investigations
Fundamentals of Public Relations
Kinderen is een Gratis Online Cursus waarmee je meteen kunt beginnen. Deze cursus is ons cadeau aan jou en geheel kosteloos.
Als je deze cursus al bent begonnen, log hier in »
BEGIN NU »
Begin met je Gratis Online Cursus.

Kinderen
Cursusoverzicht

Hoe je een gelukkig, gezond kind opvoedt is niet iets wat veel ouders geleerd wordt. In feite maken ze een proces van vallen en opstaan door, al gaat het wel met de beste bedoelingen. Als gevolg hiervan is het heel gewoon om een ongelukkige situatie in gezinnen aan te treffen, met voortdurende wrijving tussen ouders en kinderen.

Dit is geen gewone gang van zaken. Het kan in feite helemaal worden vermeden. L. Ron Hubbard ontwikkelde vele methodes om het beste uit een kind te halen – en uit zijn ouders. Tijdens deze cursus en in het bijbehorende boekje zal je over enkele van deze methodes kunnen lezen en ontdekken hoe je een kind kan opvoeden zonder zijn levenslust te belemmeren. Bovendien zult u ontdekken hoe men een kind kan hebben dat bereid is bij te dragen aan het gezin en hoe je het kind kunt helpen snel over de dagelijkse ontsteltenissen en beproevingen van het leven heen te komen.

Het opvoeden van kinderen zou een plezier moeten zijn. En dat kan het ook zijn. In feite kan het een van de mooiste ervaringen in een mensenleven zijn. De toepassing van Scientology principes op kinderen kan ervoor zorgen dat ze gelukkig, liefhebbend en productief zijn en dat ze waardevolle leden worden van de maatschappij.