De technologie van studeren
SCIENTOLOGY HULPMIDDELEN VOOR HET LEVEN | Bekijk alle cursussen »
The Technology of Study
The Dynamics of Existence
The Components of Understanding
The Emotional Tone Scale
Communication
Assists for Illnesses and Injuries
Answers to Drugs
How to Resolve Conflicts
Integrity and Honesty
Ethics and Conditions
The Cause of Suppression
Solutions for a Dangerous Environment
Marriage
Children
Tools for the Workplace
Basics of Organizing
Targets and Goals
Investigations
Fundamentals of Public Relations
De Technologie van Studeren is een Gratis Online Cursus waarmee je meteen kunt beginnen. Deze cursus is ons cadeau aan jou en geheel kosteloos.
Als je deze cursus al bent begonnen, log hier in »
BEGIN NU »
Begin met je Gratis Online Cursus.

De Technologie van Studeren
Cursusoverzicht

Denk eens na over het volgende: heeft iemand je ooit wel eens geleerd hoe je iets moet bestuderen toen je naar school ging?

Tegenwoordig zijn er mensen die, ondanks het feit dat ze een schooldiploma op zak hebben, toch niet in staat om dusdanig te kunnen lezen of schrijven om hun werk naar behoren te kunnen uitvoeren of het leven aan te kunnen. Het is dus een groot probleem. Het is niet dat er onderwerpen zijn die niet geleerd kunnen worden; het is dat er niet onderwezen wordt hoe je moet leren. Die stap ontbreekt overal in het onderwijs.

L. Ron Hubbard heeft deze kloof overbrugd door de eerste en enige technologie te ontwikkelen over hoe men moet studeren. Hij ontdekte de wetten waarop leren is gebaseerd en ontwikkelde bruikbare methoden die iedereen kan toepassen. Hij noemde dit onderwerp “studietechnologie”.

Deze methode geeft een begrip over de basisprincipes van het leerproces en verschaft verder exacte manieren om alle valstrikken te ontlopen die men bij het studeren kan tegenkomen.

Studietechnologie is niet zoiets als leren snellezen of trucjes om dingen te onthouden. Daarvan is niet aangetoond dat ze iemands vermogen vergroten om te begrijpen wat hij bestudeert of dat ze iemands geletterdheid op een hoger niveau brengen. De studietechnologie laat zien hoe je behoort te studeren om een onderwerp zodanig te begrijpen dat je het kan toepassen.

In dit hoofdstuk vindt u slechts een klein gedeelte van de totale studietechnologie die door de heer Hubbard is ontwikkeld. Desalniettemin bevat dit korte overzicht basisgegevens die u kunt gebruiken om effectiever te studeren. Door deze methode toe te passen kan iedereen, dus ook jij, elk willekeurig onderwerp uitkiezen om te bestuderen.