Cursusoverzicht: Hoe men conflicten moet oplossen
SCIENTOLOGY HULPMIDDELEN VOOR HET LEVEN | Bekijk alle cursussen »
The Technology of Study
The Dynamics of Existence
The Components of Understanding
The Emotional Tone Scale
Communication
Assists for Illnesses and Injuries
Answers to Drugs
How to Resolve Conflicts
Integrity and Honesty
Ethics and Conditions
The Cause of Suppression
Solutions for a Dangerous Environment
Marriage
Children
Tools for the Workplace
Basics of Organizing
Targets and Goals
Investigations
Fundamentals of Public Relations
Hoe men Conflicten moet oplossen is een Gratis Online Cursus waarmee je meteen kunt beginnen. Deze cursus is ons cadeau aan jou en geheel kosteloos.
Als je deze cursus al bent begonnen, log hier in »
BEGIN NU »
Begin met je Gratis Online Cursus.

Hoe men Conflicten moet oplossen
Cursusoverzicht

Het lijkt dat mensen vaak moeite hebben om met elkaar op te schieten. Families redetwisten, buren krijgen ruzie, landen voeren oorlog met elkaar. Is dit hoe het nu eenmaal is?

Antropologen, sociologen, psychologen en anderen geven aan van wel.

Ze hebben de twistzieke geschiedenis van de mens geobserveerd en beweren dat de mens dierlijke instincten bezit of dat hij van nature asociaal en geweldadig is.

Maar in wezen is de mens best vredelievend. Maar hij kan, individueel of in een groep, tot haat en geweld gedreven worden.

Bij het onderzoeken naar de oorzaak van geweld ontdekte L. Ron Hubbard een natuurwet met betrekking tot relaties tussen mensen die aantoont waarom conflicten tussen mensen zo lastig oplossen. En hij heeft ook het enorm waardevolle middel aangegeven dat iemand in staat stelt zijn eigen conflicten op te lossen, conflicten tussen buren, collega's of zelfs landen.

In deze cursus en het bijbehorende boekje zal je ontdekken hoe anderen te helpen hun onenigheden op te lossen en goede relaties te herstellen. Vrede en harmonie tussen mensen kan meer zijn dan gewoon een droom. Het wijd verspreid toepassen van deze wet zal dit een realiteit maken.