Cursusoverzicht: Integriteit en eerlijkheid
SCIENTOLOGY HULPMIDDELEN VOOR HET LEVEN | Bekijk alle cursussen »
The Technology of Study
The Dynamics of Existence
The Components of Understanding
The Emotional Tone Scale
Communication
Assists for Illnesses and Injuries
Answers to Drugs
How to Resolve Conflicts
Integrity and Honesty
Ethics and Conditions
The Cause of Suppression
Solutions for a Dangerous Environment
Marriage
Children
Tools for the Workplace
Basics of Organizing
Targets and Goals
Investigations
Fundamentals of Public Relations
Integriteit en Eerlijkheid is een Gratis Online Cursus waarmee je meteen kunt beginnen. Deze cursus is ons cadeau aan jou en geheel kosteloos.
Als je deze cursus al bent begonnen, log hier in »
BEGIN NU »
Begin met je Gratis Online Cursus.

Integriteit en Eerlijkheid
Cursusoverzicht

Wat zorgt ervoor dat mensen zich terug trekken uit het actief deelnemen aan het leven? Een zorgeloos kind groeit op tot een gereserveerde en behoedzame tiener. Een succesvolle carrièrevrouw die de ene na de andere relatie beëindigt, lijdt onder een gebrek aan zelfvertrouwen. Een gepensioneerde man kijkt met spijt terug op zijn leven en de keuzes die hij gemaakt heeft.

Er is een rede voor deze veel voorkomende scenario's. Ze gebeuren niet “zomaar” noch zijn zij een kwestie van het lot. L. Ron Hubbard vergaarde een enorme hoeveelheid kennis. Hiermee adresseert en lost hij heel doeltreffend op, de onderliggende reden voor het feit dat mensen zich terugtrekken van anderen of een gevoel van integriteitsverlies ervaren.

En hij ontwikkelde een heel precieze manier voor jou om mensen te helpen hun gevoel van eerlijkheid en eigenwaarde terug te krijgen. Opgegeven dromen en spijt over het verleden hoeven mensen niet voortdurend weg te trekken van actieve participatie in het heden.

Er is een feitelijk mechanisme waardoor mensen zich terugtrekken uit relaties, families, groepen en van hun dromen.

Dat kan dus verholpen worden. In dit boekje en de bijbehorende cursus, zal je ontdekken hoe je anderen kan helpen hun integriteit en enthousiasme te herwinnen. Het is een nieuwe kijk op een oud probleem. Het zorgt ervoor dat je niet langer aan de zijlijn hoeft te staan en hulpeloos naar de pijn van anderen hoeft te kijken. Daarvoor in de plaats zul je de middelen leren die zulk soort ellende grondig oplossen.