SCIENTOLOGY VANDAAG

DE SNELST GROEIENDE RELIGIE VAN DE 21E EEUW

EEN NIEUW ADEMBENEMEND NARCONON-CENTRUM WORDT GEOPEND OP DE BERGTOP IN OJAI, CALIFORNIË

OJAI IN CALIFORNIË13 SEPTEMBER 2015

Het spectaculaire landgoed van 22 hectare is een afgelegen juweeltje, omgeven door vergezichten die zich oneindig ver lijken uit te strekken, om in de befaamde drugsrehabilitatiediensten van Narconon aan kunstenaars en gemeenschapsleiders te voorzien. De opening op 13 september werd mogelijk gemaakt door gulle bijdragen van de leden van de International Association of Scientologists.

kom meer te weten

NARCONON LATIJNS-AMERIKA BEKOMMERT ZICH OM DE BEHOEFTEN VOOR DRUGSREHABILITATIE IN 21 LANDEN

VILLA VICTORIA, MEXICO12 SEPTEMBER 2015

De 1,6 hectare grote landelijke haciënda opent haar deuren in Villa Victoria in Mexico, om als thuisbasis voor de nieuwe Continentale Narconon Latijns-Amerika te dienen. Ze gaat graag in op de uitdaging die deze regio biedt om te voorzien in de dringende behoefte naar drugsrehabilitatie. De opening werd mogelijk gemaakt door gulle bijdragen van de leden van de International Association of Scientologists.

kom meer te weten

OPENING VAN HET CONTINENTAAL NARCONON-CENTRUM IN HET VERENIGD KONINKRIJK, BEGIN VAN EEN NIEUW TIJDPERK VAN DRUGSREHABILITATIE

EAST GRINSTEAD, VERENIGD KONINKRIJK5 SEPTEMBER 2015

Op het platteland van East Sussex keert de hoop weer terug met de opening van een functioneel gebouwencomplex van Narconon dat zowel bestemd is voor het rehabiliteren van drugsverslaafden alsook het opleiden van de volgende generatie rehabilitatie-specialisten van Narconon, waarbij tegelijkertijd Engeland wordt geholpen om van de overstelpende epidemie af te komen van drugsverslaving. De opening werd mogelijk gemaakt door gulle bijdragen van de leden van de International Association of Scientologists.

kom meer te weten

HET NIEUWE EUROPESE CONTINENTALE NARCONON BRENGT DE OPLOSSING VOOR DRUGSVERSLAVING NAAR DENEMARKEN EN DAARBUITEN

ARRESØ-MEER, DENEMARKEN5 SEPTEMBER 2015

De aftrap voor een aantal openingen van Continentale Narconon-centra in de wereld is deze maand gegeven door een spectaculair landgoed van 3437 vierkante meter op het Deense platteland, een schilderachtige, rustige omgeving voor diegenen die zich uit de verwoestende greep van hun drugsverslaving willen bevrijden. De opening werd mogelijk gemaakt door gulle bijdragen van de leden van de International Association of Scientologists.

kom meer te weten

SCIENTOLOGY KERK OPENT EEN HISTORISCH GEBOUW OP HAAR SPIRITUEEL HOOFDKWARTIER

CLEARWATER IN FLORIDA29 JUNI 2014 

Op zondag 29 juni 2014 kwamen meer dan 4000 scientologen in het centrum van Clearwater in Florida bij elkaar om getuige te zijn van de opening van het historische Coachman-gebouw. Het historische gebouw is nu ingericht als het religieuze trainings- en begeleidingscentrum voor de meer dan 2000 leden waaruit het kerkelijke centrum van de Flag Land Base, het internationale spirituele hoofdkwartier van Scientology, bestaat.

kom meer te weten

HET SCIENTOLOGY MOTORVAARTUIG FREEWINDS VIERT 25 JAAR DIENSTVERLENING AAN DE MENSHEID

CARAÏBISCHE EILANDEN21 JUNI 2014

Op de avond van zaterdag 14 juni werd er vuurwerk afgestoken boven St. Kitts Bay, toen het Scientology motorvaartuig Freewinds aan haar zilveren verjaardagstocht begon.

kom meer te weten

NIEUWE IDEALE ORG IN HET HART VAN AUSTRALIËS HAVENSTAD

SYDNEY, AUSTRALIË3 MEI 2014

Meer dan 2500 scientologen uit heel Australië vulden op de avond van 3 mei Castlereagh Street om de nieuwe Ideale Org van de Scientology kerk in Sidney in te wijden.

kom meer te weten

EEN DROOM VAN LRH IS UITGEKOMEN: DE IDEAL PACIFICA BRIDGE

LOS ANGELES, CALIFORNIË8 MAART, 2014

Drie openingslinten zweven gracieus van hun plek. Eén ter ere van de opening van Ideale Amerikaanse Saint Hill Organisatie. Eén voor de opening van de Ideale Hogere Org in Los Angeles. En eentje die de voltooiing van de Ideal Pacifica Bridge belichaamt – elk een Ideale Organisatie op zich.

kom meer te weten

DE OPENING VAN EUROPA’S IDEALE TOEGANGSPOORT NAAR OT

KOPENHAGEN, DENEMARKEN15 FEBRUARI 2014

Een kleurig geheel van vlaggen. De kleuren van meer dan 30 Europese landen wapperden op een Deense winterbries. En duizenden scientologen uit 27 verschillende landen hadden zich verzameld om het feest bij te wonen.

kom meer te weten

HET VIEREN VAN 2013: HET JAAR VAN EPISCHE PRESTATIES

CLEARWATER, FLORIDA1 JANUARI 2014

De Scientology nieuwjaarsviering, die in Clearwater, Florida werd gehouden, bekroonde wat enkel omschreven kan worden als het meest monumentale jaar in Scientology.

kom meer te weten

EEN IDEALE ORGANISATIE BIJ DE TOEGANGSPOORT VAN DE CHINEES SPREKENDE WERELD

KAOHSIUNG, TAIWAN7 DECEMBER 2013

Op 7 december 2013, te midden van een uitbarsting van confetti en onder een wolk van ballonnen, juichte een menigte van meer dan 4000 man toen de eerste Scientology Kerk in Taiwan opende, de eerste Ideale Organisatie in Azië.

kom meer te weten

SCIENTOLOGEN UIT 172 LANDEN VERKLAREN: WIJ ZIJN DE IAS!

CLEARWATER, FLORIDA30 NOVEMBER 2013

Een ridder op een witte hengst. Een ceremonieel regiment met trommels en doedelzakken. Meer dan 6500 scientologen die meer dan 50 landen vertegenwoordigen, treden de Grote Zaal binnen voor een viering.

kom meer te weten

EEN EERBETOON AAN DIEGENEN DIE DE SCIENTOLOGY KATHEDRAAL MOGELIJK HEBBEN GEMAAKT

CLEARWATER, FLORIDA25 NOVEMBER 2013

“Aan de bouw van alle grote kathedralen is men begonnen door het plaatsen van een enkele steen. De bouwsteen van een grote samenleving is het individu.” – L. Ron Hubbard

Zo was het ook met de 21e-eeuwse kathedraal van de Scientology religie, het nieuwe Flag-gebouw in Clearwater, Florida – dat gebouwd werd door middel van de bijdragen van individuele scientologen uit 94 landen en die op 17 november 2013 werd geopend.

kom meer te weten

DE GRANDEUR VAN SCIENTOLOGY: ONZE 21E-EEUWSE KATHEDRAAL

CLEARWATER, FLORIDA17 NOVEMBER 2013

10.273 scientologen. Een perfect opgehangen lint. Een ceremonieel podium. Welkom bij onze bekronende prestatie aan de top van onze Brug. “Beste mede-scientologen, het beste op de planeet staat op jullie te wachten. Want de deuren naar jullie Flag-gebouw staan open en ik nodig jullie officieel uit om over de drempel te stappen naar een hele nieuwe wereld.” – Dhr. David Miscavige, Voorzitter van de Raad Religious Technology Center

kom meer te weten

GOUDEN TECH TIJDPERK FASE II: DE SCIENTOLOGY BRUG NAAR TOTALE VRIJHEID

CLEARWATER, FLORIDA17 NOVEMBER 2013

Dit was het monumentaalste weekend in onze geschiedenis.

De grootste bijeenkomst van scientologen ooit.

Drie epische evenementen: zeven uur van ongeëvenaarde, grensverleggende briefings van Dhr. David Miscavige, de Voorzitter van de Raad Religious Technology Center.

kom meer te weten

NEPAL WIJDT NATIONAAL NARCONON
DRUGSREHABILITATIECENTRUM IN BOVENOP HUBBARD’S PIEK

KATHMANDU, NEPAL20 SEPT. 2013

Op 20 september 2013 werd er een nieuw drugsrehabilitatiecentrum ingewijd in Kathmandu, Nepal. De opening van dit nieuwe state-of-the-artcentrum werd mogelijk gemaakt door vrijgevige financiële bijdragen van de Internationale Associatie van Scientologen.

kom meer te weten

OPENING IDEAAL SCIENTOLOGY CENTRUM VOOR HET MIDDEN OOSTEN

TEL AVIV, ISRAËL21 AUG 2012

Op 21 augustus kwamen hoogwaardigheidsbekleders en religieuze leiders samen met met Scientologen uit Israël en 27 andere landen bijeen om de opening van het nieuwe Scientology Centrum in Tel Aviv te vieren.

kom meer te weten

SCIENTOLOGY KERK OPENT DEUREN NAAR DRIE STATEN TEGELIJKERTIJD

GREATER CINCINNATI25 FEBRUARI, 2012

De Scientology Kerk Greater Cincinnati vierde zaterdag 25 februari de opening van haar uitgebreide nieuwe locatie. De openingsceremonie werd bijgewoond door meer dan duizend Scientologen en nationale en lokale hoogwaardigheidsbekleders.

kom meer te weten

SCIENTOLOGY KERK OPENT NIEUW MONUMENTAAL GEBOUW IN DE HOOFDSTAD VAN CALIFORNIË

SACRAMENTO, CALIFORNIË28 JANUARI, 2012

In de hoofdstad van Californië werd zaterdag 28 januari de opening van de nieuwe Scientology Kerk Sacramento gevierd. De openingsceremonie werd bijgewoond door 2.500 Scientologen, gasten en nationale en lokale hoogwaardigheidsbekleders.

kom meer te weten

HAMBURG WIJDT EEN NIEUWE IDEALE SCIENTOLOGY KERK IN VOOR DUITSLAND

HAMBURG, DUITSLAND21 JANUARI 2012

Op 21 januari 2012 werden de deuren opnieuw geopend van de Scientology Kerk Hamburg tijdens een ceremonie waarbij 1.500 Scientologen, gasten en hoogwaardigheidsbekleders aanwezig waren. De officiële opening markeerde de voltooiing van een renovatie van het zeven verdiepingen tellende gebouw tot een Ideale Scientology Kerk Scientology (Ideale Org) om beter te voldoen aan de behoeften van Hamburg's groeiende Scientology congregratie en de gemeenschap.

kom meer te weten