Cursusoverzicht: Taakstellingen en doelen
SCIENTOLOGY HULPMIDDELEN VOOR HET LEVEN | Bekijk alle cursussen »
The Technology of Study
The Dynamics of Existence
The Components of Understanding
The Emotional Tone Scale
Communication
Assists for Illnesses and Injuries
Answers to Drugs
How to Resolve Conflicts
Integrity and Honesty
Ethics and Conditions
The Cause of Suppression
Solutions for a Dangerous Environment
Marriage
Children
Tools for the Workplace
Basics of Organizing
Targets and Goals
Investigations
Fundamentals of Public Relations
Taakstellingen en Doelen is een Gratis Online Cursus waarmee je meteen kunt beginnen. Deze cursus is ons cadeau aan jou en geheel kosteloos.
Als je deze cursus al bent begonnen, log hier in »
BEGIN NU »
Begin met je Gratis Online Cursus.

Taakstellingen en Doelen
Cursusoverzicht

Hoe krijgt men iets gedaan? Hoe realiseert men een droom of voert men een plan in z’n geheel uit? Velen van ons lijken doelen te hebben die nooit gerealiseerd worden of plannen die nooit volledig uitgewerkt zijn en velen van ons staan voor opgaven die overweldigend en zelfs onhaalbaar lijken. Dit geldt niet alleen voor mensen, maar ook voor bedrijven en zelfs hele landen. De geschiedenis kent vele mislukte projecten.

Toen L. Ron Hubbard zich verdiepte in het onderwerp organisatie, ontwikkelde hij een enorme hoeveelheid methodes om elke groep van succes te verzekeren. Hierbij gaf hij ook een oplossing voor de meest gebruikelijke tekortkoming: het onvermogen om plannen ten uitvoer te brengen.

In dit boekje en de bijbehorende cursus zal je ontdekken hoe je letterlijk elk doel, groot of klein, kunt bereiken. Plannen kunnen wel degelijk gerealiseerd worden, maar daartoe zullen achtereenvolgens een aantal essentiële stappen moeten worden gedaan. Je zal te weten komen welke stappen dat zijn en hoe je deze op wat dan ook kan toepassen – op een persoonlijke ambitie, een gezin, een groep, een bedrijf en meer. Je zal ontdekken dat je dromen wel degelijk verwezenlijkt kunnen worden.