Cursusinhoud: De oorzaak van onderdrukking
SCIENTOLOGY HULPMIDDELEN VOOR HET LEVEN | Bekijk alle cursussen »
The Technology of Study
The Dynamics of Existence
The Components of Understanding
The Emotional Tone Scale
Communication
Assists for Illnesses and Injuries
Answers to Drugs
How to Resolve Conflicts
Integrity and Honesty
Ethics and Conditions
The Cause of Suppression
Solutions for a Dangerous Environment
Marriage
Children
Tools for the Workplace
Basics of Organizing
Targets and Goals
Investigations
Fundamentals of Public Relations
De Oorzaak van Onderdrukking is een Gratis Online Cursus waarmee je meteen kunt beginnen. Deze cursus is ons cadeau aan jou en geheel kosteloos.
Als je deze cursus al bent begonnen, log hier in »
BEGIN NU »
Begin met je Gratis Online Cursus.

De Oorzaak van Onderdrukking
Cursusoverzicht

Waarom zijn sommige mensen vaker ziek zwak en misselijk dan anderen? Waarom hebben sommige mensen zo vaak ongelukken? En wat zou de reden zijn dat sommigen emotioneel instabiel zijn, waarbij het de ene dag goed gaat en de andere dag slecht?

Er is een verklaring, en het heeft niets met de goden, het lot of de horoscoop te maken. De feitelijke reden achter dit verschijnsel en de oplossing kun je vinden in Scientology.

L. Ron Hubbard doorzag het complexe menselijke gedrag en ontdekte de onderliggende factoren die ten grondslag liggen aan suppressie, wat de oorzaak is van die zogenaamde toevallige gebeurtenissen.

Door het lezen van zijn ontdekkingen in dit boekje en het doen van de bijbehorende cursus, zul je leren om mensen die het slecht met je voor hebben te herkennen, evenals zij die je vrienden zouden moeten zijn. Je gaat ontdekken waarom er mensen zijn met wie het niet zo goed gaat in het leven, en je zult ook leren hoe je ze kunt helpen om hun welzijn te hervinden. Je komt ook te weten wat de werking is van deze destructieve en toch zo vaak voorkomende situatie, en hoe je die aan kunt pakken. Deze gegevens kunnen je leven echt ingrijpend en snel veranderen, zoals het de levens van anderen ook veranderd heeft.