Overzicht: Oplossingen voor het Drugsprobleem
SCIENTOLOGY HULPMIDDELEN VOOR HET LEVEN | Bekijk alle cursussen »
The Technology of Study
The Dynamics of Existence
The Components of Understanding
The Emotional Tone Scale
Communication
Assists for Illnesses and Injuries
Answers to Drugs
How to Resolve Conflicts
Integrity and Honesty
Ethics and Conditions
The Cause of Suppression
Solutions for a Dangerous Environment
Marriage
Children
Tools for the Workplace
Basics of Organizing
Targets and Goals
Investigations
Fundamentals of Public Relations
Oplossingen voor het Drugsprobleem is een Gratis Online Cursus waarmee je meteen kunt beginnen. Deze cursus is ons cadeau aan jou en geheel kosteloos.
Als je deze cursus al bent begonnen, log hier in »
BEGIN NU »
Begin met je Gratis Online Cursus.

Oplossingen voor het Drugsprobleem
Cursusoverzicht

Als je zegt dat drugs de voornaamste kwaal geworden zijn waaraan de maatschappij lijdt, dan is dat zeker niet te sterk uitgedrukt. Er is geen enkel gebied van het leven dat onaangetast is gebleven door deze epidemie. Criminaliteit en geweld zijn de duidelijkste nevenverschijnselen, maar immoraliteit, afgebroken studies en je kunt in feite zeggen, geruïneerde levens, zijn niet minder ernstig en komen even vaak voor.

En het probleem beperkt zich niet tot straatdrugs; de effecten van medische en psychiatrische middelen, of het nu gaat om pijnstillers, kalmeringsmiddelen of “antidepressiva”, zijn net zo desastreus.

L. Ron Hubbard heeft zich met dit probleem bezig gehouden, niet met het doel de lichamelijke kwalen van mensen op te lossen, maar als voortzetting van zijn speurtocht naar middelen om de mens als spiritueel wezen vrij te maken, en elke barrière die op deze weg opgelost moest worden, aan te pakken. Drugs waren zo’n barrière.

Totdat L. Ron Hubbard een bruikbaar drugsrehabilitatieprogramma had ontwikkeld, was er geen oplossing. Op psychiatrische ideeën gebaseerde programma’s kenden meer mislukkingen dan successen en sommige leidden alleen maar tot ernstigere verslaving. Mensen die betere bedoelingen hadden, ontdekten dat het niet voldoende was om alleen goede bedoelingen te hebben. Het ontbrak hen aan een technologie die werkte.

Het programma van L. Ron Hubbard voorziet in die technologie. Het helpt iemand te ontdekken waarom hij nu eigenlijk drugs was gaan gebruiken en neemt de mentale en geestelijke schade weg die door drugs veroorzaakt is. Het ontgift het lichaam door oude drugrestanten te verwijderen en voorziet de persoon van middelen die hem in staat stellen voorgoed van de drugs af te blijven. Het is zonder twijfel het meest volledige en effectieve programma ter wereld. Voor het eerst, zoals honderdduizenden zullen bevestigen, kunnen degenen die verslaafd zijn aan alcohol of drugs, zichzelf van deze tirannie bevrijden en het leven met hernieuwde energie en hoop tegemoet treden.

Deze cursus en bijbehorend boekje bevat enkele elementaire principes van dit programma en geeft voor het eerst werkelijk begrip van de verslavingsproblematiek.