Cursusoverzicht: Oplossingen voor een Gevaarlijke Omgeving
SCIENTOLOGY HULPMIDDELEN VOOR HET LEVEN | Bekijk alle cursussen »
The Technology of Study
The Dynamics of Existence
The Components of Understanding
The Emotional Tone Scale
Communication
Assists for Illnesses and Injuries
Answers to Drugs
How to Resolve Conflicts
Integrity and Honesty
Ethics and Conditions
The Cause of Suppression
Solutions for a Dangerous Environment
Marriage
Children
Tools for the Workplace
Basics of Organizing
Targets and Goals
Investigations
Fundamentals of Public Relations
Oplossingen voor een Gevaarlijke Omgeving is een Gratis Online Cursus waarmee je meteen kunt beginnen. Deze cursus is ons cadeau aan jou en geheel kosteloos.
Als je deze cursus al bent begonnen, log hier in »
BEGIN NU »
Begin met je Gratis Online Cursus.

Oplossingen voor een Gevaarlijke Omgeving
Cursusoverzicht

We leven in een onheilspellende wereld, een gevaarlijke omgeving. Wanneer je het journaal ziet of uw dagblad leest, krijgt u uw dagelijkse portie aan overvallen, verkrachtingen, rellen, moorden, branden, aardbevingen, overstromingen en hongersnoden voorgeschoteld.

Merkt je dat je verontrust raakt door wat er om je heen gebeurt? Voelt je zich hulpeloos, niet in staat deze gebeurtenissen in de hand te houden? Voelt je zich op sommige momenten zelfs angstig?

In deze cursus en bijbehorend boekje ontleedt L. Ron Hubbard het verschijnsel van de gevaarlijke omgeving, en hij voorziet u van methodes die je niet alleen zullen helpen uw angsten te overwinnen, maar je ook in staat zullen stellen anderen te helpen. Wanneer deze informatie op brede schaal wordt gebruikt, heeft dat een geweldig kalmerende invloed, en het stelt mensen in staat een gelukkiger leven te leiden. Wanneer zij op persoonlijk niveau wordt gebruikt – door je – zal dat verbetering brengen in de levens van uw familieleden, vrienden en kennissen.