Cursusoverzicht van De Drijfveren van het Bestaan
SCIENTOLOGY HULPMIDDELEN VOOR HET LEVEN | Bekijk alle cursussen »
The Technology of Study
The Dynamics of Existence
The Components of Understanding
The Emotional Tone Scale
Communication
Assists for Illnesses and Injuries
Answers to Drugs
How to Resolve Conflicts
Integrity and Honesty
Ethics and Conditions
The Cause of Suppression
Solutions for a Dangerous Environment
Marriage
Children
Tools for the Workplace
Basics of Organizing
Targets and Goals
Investigations
Fundamentals of Public Relations
De Drijfveren van het Bestaan is een Gratis Online Cursus waarmee je meteen kunt beginnen. Deze cursus is ons cadeau aan jou en geheel kosteloos.
Als je deze cursus al bent begonnen, log hier in »
BEGIN NU »
Begin met je Gratis Online Cursus.

De Drijfveren van het Bestaan
Cursusoverzicht

De mens heeft eeuwenlang geprobeerd om erachter te komen wat zijn plaats is in deze materiële wereld. Hoe staat hij in relatie tot ander leven en zijn medemens? Waaruit bestaan zijn werkelijke verantwoordelijkheden en aan wie is hij die verschuldigd?

Daar zijn nooit duidelijke antwoorden op gevonden, niet door de oude Grieken, noch door de materialistische denkers van tegenwoordig.

En dat is zo gebleven tot L. Ron Hubbard zijn doel verwezenlijkte waar hij zolang naar had gezocht: de ontdekking van een alomvattend principe dat op alles wat leeft van toepassing is, een gemeenschappelijke noemer aan de hand waarvan ieder mens, sterker nog, alles wat leeft, zou kunnen worden begrepen.

Hieruit kwam een reeks ontdekkingen voort die een nieuw licht wierp op de aard van de mens en het leven.

De principes in deze cursus helpen bij het oplossen van het aloude morele dilemma van goed en kwaad en brengen een nieuw niveau van rationaliteit teweeg. Met deze principes kunnen we nu de diverse factoren van het bestaan op één lijn brengen, onveranderlijk de juiste beslissingen nemen wanneer we voor keuzes worden gesteld, en bovendien een nieuw gezichtspunt kunnen innemen over de kanten die we op kunnen gaan in ons leven.

In talrijke andere geschriften en lezingen gaat de heer Hubbard nog veel dieper in op deze principes. In deze cursus en het bijgaande boekje wordt de essentie van dit onderwerp beschreven. Het is een praktische benadering van het leven die al door miljoenen mensen met succes wordt toegepast.