Cursusoverzicht van De Componenten van Begrip
SCIENTOLOGY HULPMIDDELEN VOOR HET LEVEN | Bekijk alle cursussen »
The Technology of Study
The Dynamics of Existence
The Components of Understanding
The Emotional Tone Scale
Communication
Assists for Illnesses and Injuries
Answers to Drugs
How to Resolve Conflicts
Integrity and Honesty
Ethics and Conditions
The Cause of Suppression
Solutions for a Dangerous Environment
Marriage
Children
Tools for the Workplace
Basics of Organizing
Targets and Goals
Investigations
Fundamentals of Public Relations
De Componenten van Begrip is een Gratis Online Cursus waarmee je meteen kunt beginnen. Deze cursus is ons cadeau aan jou en geheel kosteloos.
Als je deze cursus al bent begonnen, log hier in »
BEGIN NU »
Begin met je Gratis Online Cursus.

De Componenten van Begrip
Cursusoverzicht

De zelfhulpboeken op de schappen, de radiogolven in de ether en motivatietrainers, allen bieden ze op dit vlak een ontelbaar aantal oplossingen voor de problemen rond het begrijpen van het leven. Toch is de eindeloze stroom moeilijkheden van de mens nog niet opgelost.

In deze cursus en het begeleidend boekje gaat L. Ron Hubbard een stap verder dan al deze “oplossingen”, en hij verschaft ons de basiskennis over hoe begrip nu eigenlijk opgebouwd is.

Wat kan men met deze kennis doen? Wanneer men echt weet wat begrip is, heeft men de gereedschappen in handen om effectief om te gaan met het leven zelf. Dat betekent dat men de gereedschappen heeft om meer begrip te krijgen van zo ongeveer alles – daarbij inbegrepen de mensen die men kent en de mensen waarmee men nog in contact zal komen.

Deze kennis zal u in staat stellen om hulp te bieden aan degenen die de ongemakken ervaren van misverstanden, uiteenlopende gezichtspunten, gebroken relaties en alle andere beproevingen die het leven van de mens tot een aaneenschakeling van tegenvallers maakt. U zult leren wat de componenten van begrip zijn, hoe die met elkaar in verband staan en hoe ze begrip mogelijk maken. Met de vaardigheden die men kan verkrijgen door de grondbeginselen te bestuderen die in dit hoofdstuk zijn opgenomen, kunt u anderen helpen hun medemensen en de wereld om zich heen weer te begrijpen.

Ofschoon het slechts een gedeelte bevat van het geheel aan technologie dat Dhr. Hubbard over dit onderwerp heeft ontwikkeld, is het genoeg om jouw benadering van het leven totaal te veranderen. En als je het gebruikt, zal dat je helpen om succesvol te zijn op elk denkbaar gebied.

Als gebrek aan begrip inderdaad een bron is van de problemen van de mens, dan kun je je er waarschijnlijk wel een voorstelling van maken wat zijn potentieel zou zijn zonder deze belemmering. Miljoenen mensen die deze kennis gebruiken, bereiken hoogten waar ze eerder alleen maar van droomden – en helpen anderen op succesvolle wijze hetzelfde te doen.