IDEALE HOGERE ORGANISATIES

Om de voortgang van de parochianen op hun spirituele reis naar de hoogste niveaus in Scientology dramatisch te versnellen, heeft de heer David Miscavige, kerkelijk leider van de religie, een programma aangekondigd om Hogere Organisaties op te richten op elk continent. Zoals de titel al aangeeft, openen deze organisaties de poort naar de hoogste spirituele niveaus. Een andere indicatie van de snelle groei van de kerk is dat er in de vijf voorgaande decennia vier Hogere Organisaties waren. In 2009 waren er nog eens drie in de maak, de voltooiing van de wereldwijde Scientology trap naar de eeuwigheid.

Hogere Organisatie Los Angeles

Bovenaan de Ideal Pacifica Bridge staat de nieuwe Ideale Hogere Organisatie van Los Angeles. De Ideale AOLA, vlak naast de Ideale ASHO, is de poort naar OT voor iedereen die over de L. Ron Hubbard Way op de Brug omhoog gaat naar OT. LEES MEER »


American Saint Hill Organization

Net voorbij de Ideale Org van LA staat het nieuwe Model Ideale Amerikaanse Saint Hill – de thuisbasis voor de Saint Hill Special Briefing Cursus en de legendarische Power Processen. De Ideale ASHO is omgebouwd om meer studenten dan ooit tevoren te herbergen die snel de Brug opgaan in deze Gouden Tijdperk van Tech Fase II. LEES MEER »


De Ideale Saint Hill Verenigd Koninkrijk

Saint Hill in East Grinstead, in het Verenigd Koninkrijk, heeft in Scientology een enorme betekenis. Het is de plek waar de grondlegger van Scientology L. Ron Hubbard woonde, research deed en revolutionaire ontdekkingen deed over het spirituele wezen en het leven en de dynamische toekomst van de religie zeker stelde. En met bestempelen ervan tot Ideaal is de visie van de heer Hubbard volledig gerealiseerd in de grootsheid die het Ideale Saint Hill is.  LEES MEER »