Officiële Scientology Kerk: Narconon, Drugs en Alcohol Revalidatie, Verslaving Behandeling en Programma

NARCONON
EEN INTERNATIONAAL DRUGSREHABILITATIEPROGRAMMA DAT LEVENS REDT

Wereldwijd drugsmisbruik heeft geleid tot wat zonder pardon kan worden omschreven als een wereld overspoeld met bloed en menselijke ellende.

Een antwoord hierop is Narconon (dit betekent "geen drugs"), het drug rehabilitatie- en preventieprogramma opgericht in 1966 en gebaseerd op de ontdekkingen van L. Ron Hubbard.

Het Narconon programma is niet alleen gericht op de geestelijke en lichamelijke aftakeling, teweeg gebracht door drugsmisbruik, maar ook op de redenen waarom een individu met drugs begon.

Als gevolg hiervan is het succespercentage van Narconon niet alleen de hoogste ter wereld, het is zelfs vier keer hoger dan het internationale gemiddelde.

Maar met drugsgebruik, dat nu 200 miljoen levens wereldwijd verpest, moet de strijd om misbruik uit te roeien ook preventie bevatten. Narconon afgestudeerden en vrijwilligers werken daarom mee aan een van de meest effectieve drug bewustmakingsprogramma's op aarde. Tot op heden heeft zij meer dan 17 miljoen jongeren over de feiten over drugsmisbruik geïnformeerd.

Scientologen sponsorden de oprichting van Narconon Arrowhead. Opgericht in 2001, is dit de primaire faciliteit van het Narconon netwerk. Het staat te midden van 87 hectare bos aan de oevers van Lake Eufaula in het zuidoosten van Oklahoma. Narconon Arrowhead is ’s werelds grootste residentiële faciliteit van haar soort en dient ook als het internationale trainingscentrum voor drugsrehabilitatie specialisten. Sinds de opening heeft zij on-site stage-plaatsen voor professionals uit 13 landen en 43 Amerikaanse staten geboden.

Vandaag de dag bestaat het wereldwijde Narconon drugsrehabilitatie en preventie netwerk uit meer dan 180 centra en groepen in 47 landen en dat is het dubbele aantal van een decennium geleden.

Narconon