INLEIDING

INITIATIEVEN TOT WERELDWIJDE SOCIALE HERVORMING EN
HUMANITAIRE PROGRAMMA’S

GESPONSORD DOOR DE SCIENTOLOGY KERK

De wereldwijde verwoesting en alle ellende van de mens als gevolg van drugsgebruik, analfabetisme en moreel verval valt niet te ontkennen. En daarbuiten zijn er nog de al dan niet door de mens veroorzaakte rampen. Ze dreigen de samenleving te verscheuren en in vele delen van de wereld hebben deze maatschappelijke kwalen onherstelbare schade aangericht.

Wat opvallend genoeg ontbreekt in de bestrijding van deze doemscenario’s zijn effectieve oplossingen. Daarom ontwikkelde L. Ron Hubbard na tientallen jaren onderzoek naar het verstand en de geest te hebben gedaan, methoden om de crisis die onze wereld bedreigt aan te pakken.

Om deze situatie te verhelpen sponsort de Scientology Kerk centra’s die programma’s over normen en waarden, geletterdheid, drugspreventie en drugsrehabilitatie op grote schaal in de samenleving invoeren.

En om de maatschappelijke doelstellingen van Scientology te realiseren, heeft de Kerk gemakkelijk beschikbare en snel te begrijpen multimedia tools gemaakt om het bewustzijn van miljoenen mensen te verhogen en ze te informeren en te activeren.

Het resultaat hiervan zijn de sociale en maatschappelijke programma’s van de Scientology kerk. Ze zijn uniek en eigentijds, maar bovenal doeltreffend.