Officiële Scientology Kerk: De Weg naar een Gelukkig Leven, Video's, L. Ron Hubbard, Karakter Onderwijs, Waarden

DE WEG NAAR EEN GELUKKIG LEVEN:
EEN NIET-RELIGIEUZE MORELE CODE HERSTEL VAN NORMEN EN WAARDEN

De Weg naar een Gelukkig Leven bestaat uit 21 leefregels, elk gebaseerd op het feit dat iemands voortbestaan van het voortbestaan van alle anderen afhankelijk is – en dat zonder het voortbestaan van anderen, vreugde en geluk niet haalbaar zijn.

Een internationaal netwerk van vrijwilligers en supporters van “The Way to Happiness Foundation” beslaat nu 135 landen.
De “Weg naar een Gelukkig Leven” Stichting in Glendale, Californië.
Binnen bij “De Weg naar een Gelukkig Leven” Stichting Internationaal in Glendale, Californië.
Sinds het twee decennia geleden werd geschreven, zijn er zo'n 80 miljoen exemplaren van het boekje van hand tot hand gegaan, en werd er een beweging in gang gezet die in deze wereld zijn weerga niet kent. Maar omdat er door het boekje nog veel meer kon worden bereikt, werd in 2003 het Internationale hoofdkwartier van de Stichting De Weg naar een Gelukkig Leven in Glendale, Californië geopend.

Hier kunnen leraren, bedrijfsleiders, wetgevers en hoogwaardigheidsbekleders leren hoe ze het boekje "De Weg naar een Gelukkig Leven" kunnen toepassen ten voordele van hun bevolking, bedrijf en land. Om aan de steeds stijgende vraag te kunnen voldoen, staat de print-on-demand faciliteit van het hoofdkwartier toe dat boekjes in elke hoeveelheid in meer dan 90 talen worden bijgedrukt.

Ter illustratie van de leefregels in het boekje sponsort de Scientology Kerk de productie en uitzending van indrukwekkende filmvoorstellingen van het boekje. Deze films worden gepresenteerd in de geest van het boekje, wat een routekaart naar een gelukkiger leven is met waarden als compassie en medeleven die elk lid van een beschaving na aan het hart liggen. Als aanvulling op de films die in een klaslokaal worden getoond, kan men op verzoek een Docentenhandleiding en extra materiaal aanvragen.

Op dit moment worden dagelijks de 21 De Weg naar een Gelukkig Leven non-profit commercials via diverse media bekend gemaakt, variërend van stadsbussen in Chicago tot Samoa rugbywedstrijden, Midden-Amerikaanse fast food restaurants en televisiestations op alle zeven continenten.

Een internationaal netwerk van vrijwilligers en supporters van de Stichting De Weg naar een Gelukkig Leven beslaat nu 135 landen. Bovendien blijven vertegenwoordigers van groepen, die zich hebben toegewijd aan het verbeteren van morele waarden, voortgaan dit boekje voor eigen gebruik te adopteren – organisaties zo divers als de Nationale Politie van Honduras, de Secretaris-Generaal van het Filippijnse Rode Kruis en de voorzitter van de Staat Californië van het Congres van Raciale Gelijkheid hebben nu custom-made exemplaren van het boekje verspreid. Een ander voorbeeld van het wijdverspreide gebruik van dit boekje is dat de Nationale politie van Colombia nu het boekje De Weg naar een Gelukkig Leven gebruikt om hun gehele politieapparaat te trainen en het op grote schaal onder de Colombiaanse bevolking te verspreiden.

The Way to Happiness