SCIENTOLOGY HOGERE ORGANISATIES

Hogere Scientology Organisaties leveren zeer geavanceerde auditing en training en zetten de poort naar de hoogste spirituele niveaus wijd open. Hogere Organisaties zijn gevestigd in East Grinstead, Kopenhagen, Los Angeles en Sydney. In East Grinstead, Kopenhagen en Sydney zijn de Saint Hill organisaties en de Hogere Organisaties in één gebouw ondergebracht.
ADVANCED ORGANIZATION & SAINT HILL AFRIKA

Dit architecturale meesterwerk dient als religieus toevluchtsoord voor scientologen uit heel het Afrikaanse continent.

ADVANCED ORGANIZATION & SAINT HILL AUSTRALIË, NIEUW-ZEELAND & OCEANIË

De Ideale Hogere Organisatie in Sydney biedt hogere religieuze diensten voor scientologen uit Australië, Nieuw-Zeeland en het Aziatische deel van de Stille Zuidzee.

ADVANCED ORGANIZATION & SAINT HILL VERENIGD KONINKRIJK

De Ideale Kerk in Saint Hill, het huis van L. Ron Hubbard in het Verenigd Koninkrijk, levert religieuze diensten voor gevorderden aan scientologen uit de hele wereld.

ADVANCED ORGANIZATION OF LOS ANGELES

Bovenaan de Ideal Pacifica Bridge staat de nieuwe Ideale Hogere Organisatie van Los Angeles (AOLA). AOLA biedt hogere religieuze diensten voor scientologen uit Noord- en Zuid-Amerika.

AMERIKAANSE SAINT HILL ORGANISATIE

Scientologen die de Brug opgaan bij de L. Ron Hubbard Way gaan voor de hogere trainings- en auditingniveaus naar de Ideale Amerikaanse Saint Hill Organisatie (ASHO).

ADVANCED ORGANIZATION & SAINT HILL EUROPA

Gelegen in Kopenhagen, Denemarken, levert de kerk religieuze diensten voor gevorderden aan scientologen uit meer dan 50 landen.