HOE MEN CONFLICTEN MOET OPLOSSEN

ONLINE CURSUS

Op deze cursus zul je de volgende dingen leren:

  • Wat de werkelijke, onderliggende reden is van alle ruzies en conflicten.
  • Waarom sommige conflicten zo moeilijk lijken te zijn – zo niet onmogelijk – om op te lossen.
  • De juiste tools die je nodig hebt om erachter te komen wie de dingen heeft opgestookt – en waarom deze ontdekking de deur opent naar het oplossen van elk conflict.

Cursusoverzicht

Het lijkt erop dat mensen vaak moeilijkheden hebben in de omgang met elkaar. Familieruzies, burenruzies en landen die elkaar met bommen bestoken. Moet dat echt zo?

Antropologen, sociologen, psychologen en anderen geven aan van wel. Ze hebben de lange geschiedenis van de ruziemakende mens geobserveerd en beweren dat de mens dierlijke instincten bezit of dat hij van nature antisociaal en gewelddadig is.

Maar in wezen is de mens best vredelievend. Maar hij kan, individueel of in een groep, tot haat en geweld gedreven worden.

Bij het onderzoeken van de oorzaak van geweld ontdekte L. Ron Hubbard een natuurwet met betrekking tot menselijke relaties die uitlegt waarom conflicten tussen mensen zo lastig op te lossen zijn. En hij heeft een geweldig waardevol middel gegeven dat iemand in staat stelt om elk conflict op te lossen, of dat nu tussen buren, collega’s of zelfs tussen landen speelt.

In deze cursus zul je ontdekken hoe je anderen kunt helpen om conflicten op te lossen en goede relaties te herstellen. Vrede en harmonie tussen mensen kan meer zijn dan slechts een droom. Een brede toepassing van deze wet zal deze droom laten uitkomen.

 

Cursusgegevens

Studiegemak

Deze cursus is stap voor stap opgebouwd. Het is een serie leesopdrachten gevolgd door vragen om je begrip te testen.

Voordat je begint, maak je je eigen persoonlijke account aan op de Scientology website. Zodra je bent ingelogd volg je de stappen van het programma tot je de cursus voltooid hebt. Al het benodigde cursus­materiaal is beschikbaar op de Scientology website.

Cursusduur

6 tot 7 uur. Je kunt de cursus echter op je eigen tempo doen. Met andere woorden, er is geen tijdslimiet. Deze cursus is onze service aan jou, geheel kosteloos.

Materialen

Boekje: Hoe men Conflicten moet Oplossen
of Het Scientology Handboek

Alle cursusmaterialen zijn ook geïntegreerd in de online cursus. Met andere woorden, zodra je bent ingelogd, kun je de materialen binnen het online cursus­programma lezen terwijl je elke stap doet. We raden je echter wel aan om het boekje gratis te downloaden of aan te schaffen, zodat je het kunt bekijken of kunt naslaan als je niet bent ingelogd in het cursusprogramma.

Supervisie

Als je hulp nodig hebt bij de cursusoefeningen, aarzel dan niet om contact op te nemen met de online cursus­supervisor. Je kunt hem bereiken via de Heb je hulp nodig?-knop in je online cursus­programma. De online cursussupervisor zal je helpen om een volledig begrip te krijgen en om het maximale uit de cursus­materialen te halen. Het is de bedoeling dat je aan het eind van de cursus alle gegevens hierin kunt toepassen.

Cursusvoltooiing

Na voltooiing van De Hoe men Conflicten moet oplossen Cursus krijg je je certificaat per e-mail toegestuurd.

 

Succesverhalen

“Mijn ouders zijn al vijfendertig jaar getrouwd. Tijdens hun huwelijk hebben ze vier kinderen gekregen, een jongen en drie meisjes. Omdat ik de oudste ben, heb ik gezien dat ze enorme huwelijksproblemen hadden, onopgeloste ruzies, die zo hoog opliepen dat mijn moeder vastbesloten was om te gaan scheiden.

Nadat ik de cursus ‘Hoe men Conflicten moet Oplossen’ had gedaan, besloot ik het geleerde toe te gaan passen om het conflict, dat al jarenlang aan de gang was tussen hen, op te gaan lossen. Ik bracht ‘De Wet van de Derde Partij’ in praktijk en ik kon de verborgen aanstichter, die alle conflicten aanwakkerde, lokaliseren. Het was een oudere dame, een vroegere vlam van mijn vader voor hij met mijn moeder trouwde. Vanaf die tijd verspreidde ze doelbewust leugens, zoals bijvoorbeeld dat mijn moeder iets gaande had met een jonge vent die zij kende.

Ik heb inmiddels de conflicten kunnen oplossen en mijn ouders kunnen het nu eens worden over onderwerpen waar ze in het verleden vrij veel meningsverschillen over hadden. Het is nu gewoon weer gezellig in de woonkamer als we met elkaar zitten te praten – iets waar vroeger geen sprake van was. Dit is het mooiste wat ik ooit heb meegemaakt. Deze technologie heeft voor fantastische resultaten gezorgd!” 

R.K.N.


“De meeste mensen zijn vredelievend en hebben liever geen ruzie. Ik schaar mijzelf onder die groep mensen. In de cursus ‘Hoe men Conflicten moet Oplossen’ staat hoe mensen conflicten kunnen krijgen doordat een derde partij doelbewust leugens verspreidt, wat in wezen conflicten tot gevolg heeft.

In de cursus heb ik uitgebreide tools gekregen hoe ik kan voorkomen dat ik door anderen wordt gemanipuleerd. Ik heb ook geleerd hoe ik mensen kan herkennen die anderen manipuleren, hoe ik de bestaande conflicten kan oplossen, en ook hoe ik om moet gaan met mensen die manipuleren, zodat ze niet verder onenigheid, chaos, of conflicten in mijn leven of op mijn werk kunnen veroorzaken.

Door deze vaardigheden op mijn werk te gebruiken, kon ik beter omgaan met een storende medewerker die andere medewerkers tegen elkaar uitspeelde. Hierdoor ging er veel productie verloren, waren de onderlinge relaties slecht en was er sprake van enorme spanning en onenigheid op mijn afdeling. Maar door het toepassen van het studiemateriaal van meneer Hubbard kon ik omgaan met de situatie en als bij toverslag keerde de rust op mijn afdeling terug. Deze toepasbare technologie is werkelijk fantastisch.”

S.R.