OPLOSSINGEN VOOR EEN GEVAARLIJKE OMGEVING

ONLINE CURSUS

In deze cursus zul je het volgende leren:

  • Waarom je omgeving ertoe kan leiden dat je je bezorgd, hulpeloos en overweldigd voelt.
  • Hoe je de schijnbare dreiging van de wereld om je heen kunt helpen verminderen.
  • Tools die je zullen helpen om je zelfvertrouwen en bekwaamheid om je omgeving onder controle te houden, te vergroten.

Cursusoverzicht

We leven in een onheilspellende wereld, een gevaarlijke omgeving. Wanneer je naar het journaal kijkt of je dagblad leest, krijg je je dagelijkse portie aan overvallen, verkrachtingen, rellen, moorden, branden, aardbevingen, overstromingen en hongersnood voorgeschoteld.

Raak jij weleens van streek door wat er om je heen gebeurt? Voel je je hulpeloos, niet in staat deze gebeurtenissen in de hand te houden? Voel je je op sommige momenten zelfs angstig?

In deze cursus ontleedt L. Ron Hubbard het verschijnsel van de gevaarlijke omgeving, en hij voorziet je van methoden die je niet alleen zullen helpen je angsten te overwinnen, maar die je ook in staat zullen stellen anderen te helpen. Wanneer deze informatie op brede schaal wordt gebruikt, heeft dat een geweldig kalmerende invloed, en het stelt mensen in staat een gelukkiger leven te leiden. Wanneer zij op persoonlijk niveau wordt gebruikt – door jou – zal dat verbetering brengen in het leven van je familieleden, vrienden en kennissen.

 

Cursusgegevens

Studiegemak

Deze cursus is stap voor stap opgebouwd met een serie studie- en praktijkopdrachten.

Voordat je begint moet je je eigen persoonlijke account aanmaken op de Scientology website. Zodra je bent ingelogd volg je de stappen van het programma tot je de cursus voltooid hebt. Al het benodigde cursusmateriaal is beschikbaar op de Scientology website.

Cursusduur

3 tot 4 uur. Maar je kunt de cursus op je eigen tempo doen. Met andere woorden, er is geen tijdslimiet. Deze cursus is ons cadeau aan jou en geheel kosteloos.

Materialen

boekje: Oplossingen voor een Gevaarlijke Omgeving
of Het Scientology Handboek

Alle cursusmaterialen zijn deel van de online cursus . Met andere woorden, zodra je bent ingelogd, wordt de cursusinhoud op de website beschikbaar beschikbaar gesteld. Wij raden je echter wel aan om het boekje te downloaden of dat je het koopt als referentiemateriaal als je niet bent ingelogd.

Supervisie

Tijdens deze cursus krijg je hulp van je persoonlijke online cursusbegeleider, die je zal helpen om een volledig begrip te krijgen van de materialen zodat je optimaal resultaat kunt halen met deze cursus. Het is de bedoeling dat je aan het eind van de cursus alle geleerde gegevens in de praktijk kunt toepassen. Indien je vragen hebt, neem dan contact met ons op.