OPLOSSINGEN VOOR EEN GEVAARLIJKE OMGEVING

ONLINE CURSUS

Op deze cursus zul je de volgende dingen leren:

  • Waarom je omgeving ertoe kan leiden dat je je bezorgd, hulpeloos en overweldigd voelt.
  • Hoe je de schijnbare dreiging van de wereld om je heen kunt helpen verminderen.
  • Tools die je zullen helpen om je zelfvertrouwen en bekwaamheid om je omgeving onder controle te houden, te vergroten.

Cursusoverzicht

We leven in een onheilspellende wereld, een gevaarlijke omgeving. Wanneer je naar het journaal kijkt of je dagblad leest, krijg je je dagelijkse portie aan overvallen, verkrachtingen, rellen, moorden, branden, aardbevingen, overstromingen en hongersnood voorgeschoteld.

Raak jij weleens van streek door wat er om je heen gebeurt? Voel je je hulpeloos, niet in staat deze gebeurtenissen in de hand te houden? Voel je je op sommige momenten zelfs angstig?

In deze cursus ontleedt L. Ron Hubbard het verschijnsel van de gevaarlijke omgeving, en hij voorziet je van methoden die je niet alleen zullen helpen je angsten te overwinnen, maar die je ook in staat zullen stellen anderen te helpen. Wanneer deze informatie op brede schaal wordt gebruikt, heeft dat een geweldig kalmerende invloed, en het stelt mensen in staat een gelukkiger leven te leiden. Wanneer zij op persoonlijk niveau wordt gebruikt – door jou – zal dat verbetering brengen in het leven van je familieleden, vrienden en kennissen.

 

Cursusgegevens

Studiegemak

Deze cursus is stap voor stap opgebouwd. Het is een serie leesopdrachten gevolgd door vragen om je begrip te testen.

Voordat je begint, maak je je eigen persoonlijke account aan op de Scientology website. Zodra je bent ingelogd volg je de stappen van het programma tot je de cursus voltooid hebt. Al het benodigde cursus­materiaal is beschikbaar op de Scientology website.

Cursusduur

3 tot 4 uur. Je kunt de cursus echter op je eigen tempo doen. Met andere woorden, er is geen tijdslimiet. Deze cursus is onze service aan jou, geheel kosteloos.

Materialen

Boekje: Oplossingen voor een Gevaarlijke Omgeving
of Het Scientology Handboek

Alle cursusmaterialen zijn ook geïntegreerd in de online cursus. Met andere woorden, zodra je bent ingelogd, kun je de materialen binnen het online cursus­programma lezen terwijl je elke stap doet. We raden je echter wel aan om het boekje gratis te downloaden of aan te schaffen, zodat je het kunt bekijken of kunt naslaan als je niet bent ingelogd in het cursusprogramma.

Supervisie

Als je hulp nodig hebt bij de cursusoefeningen, aarzel dan niet om contact op te nemen met de online cursus­supervisor. Je kunt hem bereiken via de Heb je hulp nodig?-knop in je online cursus­programma. De online cursussupervisor zal je helpen om een volledig begrip te krijgen en om het maximale uit de cursus­materialen te halen. Het is de bedoeling dat je aan het eind van de cursus alle gegevens hierin kunt toepassen.

Cursusvoltooiing

Na voltooiing van De Oplossingen voor een Gevaarlijke Omgeving Cursus krijg je je certificaat per e-mail toegestuurd.

 

Succesverhalen

“Ik was verbaasd over het kalmerende effect dat de informatie in deze cursus op me had. Ik maakte me vaak zorgen over het nieuws en wat ik in de krant las. Leren wat er in de cursus stond en het toepassen van de manieren om dreiging te verminderen, bracht me kalmte en ook mijn gezin ervaarde dat. Ik gebruik de informatie uit de sectie ‘Confronteren’ dagelijks op mijn werk en collega’s verwonderen zich er echt over hoe ik nu met mijn werkdruk omga.

Dit spul is van onschatbare waarde. Het lijkt me goed om deze informatie overal bekend te maken. Telkens wanneer ik het gebruikte, verbeterden er situaties in mijn leven en ik weet dat het hetzelfde voor anderen kan doen!”

D.T.


“Ik verbaas me erover hoeveel ‘dingen’ er daarbuiten zijn die iemand vertellen hoe hij zich zou moeten voelen. Het nieuws op televisie en in kranten staat vol met ‘enge’, opgeblazen verhalen die mensen angst en verdriet ‘aanjagen’.

Ik volgde het advies uit het boekje en ik heb een week lang geen kranten gelezen en ik keek niet naar het nieuws op tv, en het was opmerkelijk! Sinds ik aan dit ‘experiment’ begon, ben ik opgewekter en ik heb zelfs beter geslapen. Ik werd niet depressief. Voordat ik hieraan begon, las ik twee à drie kranten per dag en mijn tv stond eigenlijk de hele dag afgestemd op een nieuwszender. Je zou kunnen zeggen dat ik verslaafd was aan het nieuws. Ik voelde me vaak depressief, was niet gemotiveerd en sliep slecht.

In plaats van de krant te lezen, lees ik nu iets van Scientology of Dianetics of iets wat de geest verrijkt. Wat televisie betreft: ik zet hem overdag nauwelijks nog aan en ’s avonds kijk ik alleen naar mijn favoriete programma’s zonder de hype van de nieuwszenders!

Ik wist niet hoezeer al dat slechte nieuws mij aangreep en nu voel ik me vol energie en vol leven!

Dank aan Scientology en aan L. Ron Hubbard, de wereld heeft jouw wijsheid nodig. Ik wil er meer over leren zodat ik anderen kan helpen. Je kunt op me rekenen.”

M.G.