Gratis CCHR-Informatiepakket

Dit gratis informatiepakket biedt de hulpmiddeln om de meest kwetsbaren te beschermen tegen psychiatrisch misbruik en de mensenrechten op het gebied van geestelijke gezondheid te herstellen. Met precieze stappen om effectief met psychiatrische mishandeling om te gaan, biedt dit pakket keiharde feiten en aanbevelingen aan om de schadelijke praktijken van de psychiatrie te beëindigen en te helpen mensenlevens te redden. Dit pakket bevat ook de DVDHet Marketen van Psychische Stoornissen: Zijn we dan allemáál gek geworden? die de waarheid over de voordelige deal tussen de psychiatrie en farmaceutische bedrijven blootlegt en een winst van 80 miljard dollar per jaar oplevert.

MATERIAAL BESTELLEN
NOTICE: Due to high demand, this item is temporarily out of stock. Please fill out this form to place your preorder, which will be fulfilled as soon as supplies are available.

* Dit is een verplicht veld.

Om uw aanvraag te kunnen verwerken stemt u in met het feit dat uw gegevens wellicht worden doorgestuurd naar de entiteit, non-profit organisatie en/of dienstverleners die de door u gevraagde informatie en/of materialen verwerken. U kunt later altijd zonder bijkomende kosten bezwaar maken op het verdere gebruik van uw contactinformatie door het sturen van een email naar unsubscribe@scientology.net. Zie voor verdere details onze Privacy opmerking en Gebruikersrechtovereenkomst.