Gratis CCHR-Informatiepakket

CITIZENS COMMISSION ON HUMAN RIGHTS GRATIS INFORMATIEPAKKET

Klik voor een groter beeld en andere beelden

Dit gratis informatiepakket biedt de tools om de meest kwetsbaren te beschermen tegen psychiatrisch misbruik en de mensenrechten op het gebied van geestelijke gezondheid te herstellen. Met exacte stappen om psychiatrische mishandeling effectief aan te pakken, biedt deze kit keiharde feiten en aanbevelingen om de schadelijke praktijken van de psychiatrie een halt toe te roepen en te helpen mensenlevens te redden. Deze kit bevat ook:

 • Het verhaal van Citizens Commission on Human Rights (CCHR), dat de misstanden op het terrein van de geestelijke gezondheid al meer dan 40 jaar blootlegt en hervormingen teweeg brengt.
 • Fragmenten van bekroonde CCHR documentaires:
  • Psychiatrie: Een Industrie des Doods
  • Over Lijken Gaan: Het Onvertelde Verhaal van de Psychotrope Middelen
  • Het Marketen van Psychische Stoornissen – Zijn We dan Allemáál Krankzinnig?
  • Dodelijke Fout: Hoe Psychiatrische Middelen je Kind Kunnen Doden
 • Een korte documentaire: Psychiatrie, Geweld op Recept (DVD).
 • Effectieve acties die je kunt ondernemen om mensen te beschermen tegen psychiatrische exploitatie en misstanden.

Vul het formulier in om uw gratis informatiepakket te ontvangen.

BESTEL UW
GRATIS MATERIALEN
OPMERKING: dit item is tijdelijk niet voorradig vanwege de grote vraag. Vul a.u.b. uw bestelling alvast in, die zal worden verwerkt zodra de voorraad weer is aangevuld.

Vul het bijgaande formulier in om uw GRATIS materialen te ontvangen.

* Dit is een verplicht veld.

Om uw aanvraag te kunnen verwerken stemt u in met het feit dat uw gegevens wellicht worden doorgestuurd naar de entiteit, non-profit organisatie en/of dienstverleners die de door u gevraagde informatie en/of materialen verwerken. U kunt later altijd zonder bijkomende kosten bezwaar maken op het verdere gebruik van uw contactinformatie door het sturen van een email naar unsubscribe@scientology.net. Zie voor verdere details onze Privacy opmerking en Gebruikersrechtovereenkomst.