Breng Mensenrechten tot Leven Informatiepakket & DVD

Breng Mensenrechten tot Leven Informatiepakket & DVD

INFORMATIEPAKKET EN DVD BRENG MENSENRECHTEN TOT LEVEN
Klik voor een groter beeld en andere beelden

Verhoog het bewustzijn van de mensenrechten in uw omgeving en help mee om de mensenrechten tot een feit te maken. Voor degenen die er iets aan willen doen, zal dit informatiepakket u van de nodige hulpmiddelen voorzien om u te helpen dat te bereiken. Het bevat een gratis dvd over de geschiedenis van de mensenrechten, samen met 30 spotjes die elk van de 30 artikelen van De Universele Verklaring van de Rechten van de Mens laten zien.

BESTEL UW
GRATIS PAKKET
OPMERKING: dit item is tijdelijk niet voorradig vanwege de grote vraag. Vul a.u.b. uw bestelling alvast in, die zal worden verwerkt zodra de voorraad weer is aangevuld.

Vul het bijgaande formulier in om uw GRATIS pakket te ontvangen.

* Vereiste velden

Om uw aanvraag te kunnen verwerken stemt u in met het feit dat uw gegevens wellicht worden doorgestuurd naar de entiteit, non-profit organisatie en/of dienstverleners die de door u gevraagde informatie en/of materialen verwerken. U kunt later altijd zonder bijkomende kosten bezwaar maken op het verdere gebruik van uw contactinformatie door het sturen van een email naar unsubscribe@scientology.net. Zie voor verdere details onze Privacy opmerking en Gebruikersrechtovereenkomst.