Breng Mensenrechten tot Leven Informatiepakket & DVD

Breng Mensenrechten tot Leven Informatiepakket & DVD

BRINGING HUMAN RIGHTS TO LIFE INFORMATION KIT & DVD

Verhoog het bewustzijn van de mensenrechten in uw omgeving en help mee om de mensenrechten tot een feit te maken. Voor degenen die er iets aan willen doen, zal dit informatiepakket u van de nodige hulpmiddelen voorzien om u te helpen dat te bereiken. Het bevat een gratis DVD over de geschiedenis van de mensenrechten, tezamen met 30 non-profit commercials waarbij elk van de 30 artikelen van De Universele Verklaring van de Rechten van de Mens worden getoond.

BESTEL JE GRATIS PAKKET
NOTICE: Due to high demand, this item is temporarily out of stock. Please fill out this form to place your preorder, which will be fulfilled as soon as supplies are available.

Vul het bijgaande formulier in om uw GRATIS pakket te ontvangen.

* Dit is een verplicht veld.

Om uw aanvraag te kunnen verwerken stemt u in met het feit dat uw gegevens wellicht worden doorgestuurd naar de entiteit, non-profit organisatie en/of dienstverleners die de door u gevraagde informatie en/of materialen verwerken. U kunt later altijd zonder bijkomende kosten bezwaar maken op het verdere gebruik van uw contactinformatie door het sturen van een email naar unsubscribe@scientology.net. Zie voor verdere details onze Privacy opmerking en Gebruikersrechtovereenkomst.