DE FEITEN OVER DRUGS GRATIS BOEKJES EN INFORMATIEPAKKETTEN

Maak uw keuze hieronder.

  Deze set van veertien geïllustreerde De Feiten over Drugs boekjes, die speciaal zijn geschreven om jongeren over drugsgebruik voor te lichten, geeft het ontstaan, de straattaal en effecten op lange en korte termijn van de meest gebruikte drugs: marihuana, XTC, cocaïne, pijnstillers , LSD, crystal meth, heroïne, en anderen, gedetailleerd weer. Hierbij is ook een boekje inbegrepen dat de realiteiten van drugsmisbruik weergeeft en waarom mensen überhaupt drugs nemen. De volledige set wordt gratis geleverd.


Voor hen die in hun omgeving iets aan het drugsmisbruik willen doen, bevat dit actiepakket:
  • Een set van veertien drugseducatie boekjes van de reeks De Feiten over Drugs.
  • De Creatie van een Drugsvrije Wereld DVD, met de bekroonde Non-profit Commercials en een trailer van De Waarheid Over Drugs documentaire.
  • De Feiten over Drugs Activiteiten Handboek met daarin gedetailleerde acties die men kan ondernemen om een drugsvrije gemeenschap te helpen creëren.

MATERIAAL BESTELLEN
NOTICE: Due to high demand, this item is temporarily out of stock. Please fill out this form to place your preorder, which will be fulfilled as soon as supplies are available.

* Vereiste velden

Om uw aanvraag te kunnen verwerken stemt u in met het feit dat uw gegevens wellicht worden doorgestuurd naar de entiteit, non-profit organisatie en/of dienstverleners die de door u gevraagde informatie en/of materialen verwerken. U kunt later altijd zonder bijkomende kosten bezwaar maken op het verdere gebruik van uw contactinformatie door het sturen van een email naar unsubscribe@scientology.net. Zie voor verdere details onze Privacy opmerking en Gebruikersrechtovereenkomst.