VERZOEK VOOR GRATIS INFORMATIE

Maak uw keuze hieronder.

De Weg naar een Gelukkig Leven

Deze op gezond verstand gebaseerde gids voor een beter leven, medeleven en geluk, helpt mensen te bloeien en te gedijen in een vaak chaotische en oneerlijke maatschappij. Toepassing van de beginselen uit De Weg naar een Gelukkig Leven kan tussen personen en gemeenschappen verdraagzaamheid kweken en respect opbouwen. Het boekje is in 95 talen vertaald, terwijl er in meer dan 130 landen meer dan 70 miljoen exemplaren zijn verspreid.

De Weg naar een Gelukkig Leven
GRATIS DVD & Informatiepakket

Iedereen die een ander wil helpen een gelukkiger leven te leiden, zal in dit informatiepakket waardevolle hulpmiddelen aantreffen. De Weg naar een Gelukkig Leven heeft al meer dan een kwart eeuw aan het herstel van vertrouwen en eerlijkheid bijgedragen. Dit pakket bevat een gratis exemplaar van het boekje De Weg naar een Gelukkig Leven, tezamen met een DVD met 21 videoboodschappen, die elk een van de beginselen van De Weg naar een Gelukkig Leven toelichten. Op de tweede DVD spreken leiders van een aantal van 's werelds probleemgebieden over toegenomen tolerantie en begrip als resultaat van de wijdverspreide distributie van dit boekje. De precieze stappen over het gebruik van De Weg naar een Gelukkig Leven om mensen in uw omgeving naar een grotere tolerantie, begrip en medeleven te leiden, worden er ook bijgeleverd.

MATERIAAL BESTELLEN
NOTICE: Due to high demand, this item is temporarily out of stock. Please fill out this form to place your preorder, which will be fulfilled as soon as supplies are available.

* Dit is een verplicht veld.

Om uw aanvraag te kunnen verwerken stemt u in met het feit dat uw gegevens wellicht worden doorgestuurd naar de entiteit, non-profit organisatie en/of dienstverleners die de door u gevraagde informatie en/of materialen verwerken. U kunt later altijd zonder bijkomende kosten bezwaar maken op het verdere gebruik van uw contactinformatie door het sturen van een email naar unsubscribe@scientology.net. Zie voor verdere details onze Privacy opmerking en Gebruikersrechtovereenkomst.