Pastoraal Werkers Informatiepakket

Pastoraal Werkers Informatiepakket

In het leven bestaat er geen grotere vreugde dan effectieve hulp te kunnen bieden en zo de doorslag in iemands leven te kunnen geven. Maar soms heeft de hulpverlener zelf hulp nodig en die wordt door dit pakket geboden.

U ontvangt onder andere:

  • informatiemateriaal dat u snelle, krachtige, effectieve en gratis cursussen in negentien verschillende onderwerpen biedt om zó elke situatie in het leven aan te kunnen;
  • een vierenveertig pagina's dikke brochure die Scientology Pastoraal Werkers wereldwijd in actie laat zien en verklaringen van mensen die door hen geholpen zijn;
  • een DVD die de diensten van de Scientology Pastoraal Werkers wereldwijd laat zien, alsmede interviews met degenen die de Pastoraal Werkers bezig hebben gezien en de door hen bereikte resultaten.

Vul het formulier in om uw gratis pakket te ontvangen. Uw informatie wordt vertrouwelijk behandeld en wordt niet gedeeld met derden.

BESTEL JE GRATIS PAKKET

* Dit is een verplicht veld.

Om uw aanvraag te kunnen verwerken stemt u in met het feit dat uw gegevens wellicht worden doorgestuurd naar de entiteit, non-profit organisatie en/of dienstverleners die de door u gevraagde informatie en/of materialen verwerken. U kunt later altijd zonder bijkomende kosten bezwaar maken op het verdere gebruik van uw contactinformatie door het sturen van een email naar unsubscribe@scientology.net. Zie voor verdere details onze Privacy opmerking en Gebruikersrechtovereenkomst.