Pastoraal Werkers Informatiepakket

Pastoraal Werkers Informatiepakket

Klik voor een groter beeld en andere beelden

Er bestaat geen grotere vreugde in het leven dan effectieve hulp te kunnen bieden en echt iets voor iemand te kunnen betekenen. Maar soms heeft de hulpverlener daarbij wat hulp nodig en die wordt door dit pakket geboden.

Je ontvangt onder andere:

  • Informatiemateriaal dat je snelle, krachtige, effectieve cursussen in negentien verschillende onderwerpen biedt om elke situatie in het leven aan te kunnen;
  • Een vierenveertig pagina’s dikke brochure die Scientology Pastoraal werkers toont bij hun wereldwijde acties, vergezeld van verklaringen van mensen die door hen geholpen zijn;
  • Een dvd waarop de diensten van de Scientology Pastoraal werkers in beeld gebracht zijn, alsmede interviews met degenen die de Pastoraal werkers bezig hebben gezien en de door hen bereikte resultaten.

Vul het formulier in om je gratis pakket te ontvangen. Je informatie wordt vertrouwelijk behandeld en niet gedeeld met derden.

BESTEL UW
GRATIS MATERIALEN

Vul het bijgaande formulier in om uw GRATIS materialen te ontvangen.

Vul het bijgaande formulier in om uw GRATIS materialen te ontvangen.

* Dit is een verplicht veld.

Om uw aanvraag te kunnen verwerken stemt u in met het feit dat uw gegevens wellicht worden doorgestuurd naar de entiteit, non-profit organisatie en/of dienstverleners die de door u gevraagde informatie en/of materialen verwerken. U kunt later altijd zonder bijkomende kosten bezwaar maken op het verdere gebruik van uw contactinformatie door het sturen van een email naar unsubscribe@scientology.net. Zie voor verdere details onze Privacy opmerking en Gebruikersrechtovereenkomst.