GRATIS JONGEREN VOOR MENSENRECHTEN BOEKJES EN GRATIS INFORMATIEPAKKET

JONGEREN VOOR MENSENRECHTEN INFORMATIEPAKKET EN DVD

Klik voor een groter beeld en andere beelden

Voor hen die er voor willen zorgen dat de mensenrechten tot werkelijkheid worden voor de gehele mensheid, verschaft dit actiepakket de hulpmiddelen om dit te doen. Naast de precieze stappen om het bewustzijn van elke gemeenschap aangaande de mensenrechten te verhogen, bevat het verder een dvd met 30 spotjes die elk van de 30 artikelen van de Universele Verklaring van de Rechten van de Mens illustreren.

BESTEL UW
GRATIS MATERIALEN
OPMERKING: dit item is tijdelijk niet voorradig vanwege de grote vraag. Vul a.u.b. uw bestelling alvast in, die zal worden verwerkt zodra de voorraad weer is aangevuld.

Vul het bijgaande formulier in om uw GRATIS materialen te ontvangen.

* Dit is een verplicht veld.

Om uw aanvraag te kunnen verwerken stemt u in met het feit dat uw gegevens wellicht worden doorgestuurd naar de entiteit, non-profit organisatie en/of dienstverleners die de door u gevraagde informatie en/of materialen verwerken. U kunt later altijd zonder bijkomende kosten bezwaar maken op het verdere gebruik van uw contactinformatie door het sturen van een email naar unsubscribe@scientology.net. Zie voor verdere details onze Privacy opmerking en Gebruikersrechtovereenkomst.