GRATIS JONGEREN VOOR MENSENRECHTEN BOEKJES EN GRATIS INFORMATIEPAKKET

Maak uw keuze hieronder.

  Het Verhaal over Mensenrechten boekje

Het geïllustreerde boekje bevat een verkorte versie van de Universele Verklaring van de Rechten van de Mens voor de oudere jeugd en volwassenen, aangevuld met een inleiding, een korte geschiedenis van het onderwerp en een selectie van citaten van bekende verdedigers van mensenrechten.


Wat zijn Mensenrechten? boekje

Een geïllustreerde gids voor jongeren, dat de mensenrechten uitlegt, met elk van de 30 artikelen van de Universele Verklaring van de Rechten van de Mens, in eenvoudig te begrijpen taal geschreven.


Ken uw rechten DVD & Informatiepakket

Voor hen die er voor willen zorgen dat de mensenrechten een feit voor de gehele mensheid worden, verschaft dit actiepakket de hulpmiddelen om dit te doen. Naast de precieze stappen om het bewustzijn van elke gemeenschap aangaande de mensenrechten te verhogen, bevat het verder een DVD met 30 videoboodschappen die elk van die 30 artikelen van de Universele Verklaring van de Rechten van de Mens illustreren.

MATERIAAL BESTELLEN
NOTICE: Due to high demand, this item is temporarily out of stock. Please fill out this form to place your preorder, which will be fulfilled as soon as supplies are available.

* Dit is een verplicht veld.

Om uw aanvraag te kunnen verwerken stemt u in met het feit dat uw gegevens wellicht worden doorgestuurd naar de entiteit, non-profit organisatie en/of dienstverleners die de door u gevraagde informatie en/of materialen verwerken. U kunt later altijd zonder bijkomende kosten bezwaar maken op het verdere gebruik van uw contactinformatie door het sturen van een email naar unsubscribe@scientology.net. Zie voor verdere details onze Privacy opmerking en Gebruikersrechtovereenkomst.