De Verovering van het Fysisch Universum

De Verovering van het Fysisch Universum

In zijn zoektocht om de antwoorden betreffende het leven en de Mens te onthullen, ontdekte Ron dat alle levensvormen door één enkel commando worden gemotiveerd: Besta voort! Maar toch blijven er vragen. Wat is het leven precies en hoe bereikt het zijn voortbestaansdoel? Hier openbaart Ron dat leven een energie is, die geheel op zichzelf en afzonderlijk van het fysisch universum staat. En met deze kennis kan men zijn verliezen omkeren, zijn overwinningen verder uitbouwen en de energie en het enthousiasme die blijvend succes teweegbrengen, weer terugwinnen. Read More 

buy
$15 USD
Aantal
Taal
Free Shipping Currently eligible for free shipping.
In Stock
Ships within 24 hours
Format:
Compact Disc
Lectures:
1

Videos

Excerpt

gcui_scientology_videos:video_node_classicsquote_conquest_title

More About De Verovering van het Fysisch Universum

Leven houdt zich bezig met het verwerven, vernietigen, creëren, enzovoort, enzovoort, van materie, energie, ruimte en tijd. Leven houdt zich met andere woorden bezig met verovering via de acties van vernietiging.– L. Ron Hubbard

In zijn levenslange zoektocht om de antwoorden betreffende het leven en de Mens te onthullen, ontdekte Ron dat alle levensvormen, van de laagste tot de hoogste, door één enkel commando worden gemotiveerd: Besta voort!

Toch bleven er nog vragen over. Wat is het leven precies en hoe bereikt het zijn voortbestaansdoel? Bestaat het leven alleen uit levende materie? Of bevat het alles samen genomen nog een andere kwaliteit?

Dus stelde Ron zich ten doel om de essentie van het leven zelf te isoleren en te identificeren. En bij het succesvol bereiken van dat doel, ontdekte hij niet alleen het moeilijk te definiëren kenmerk dat alle levensvormen bezielt, hij vond ook de uitleg voor die eindeloos gevarieerde verschijnselen van menselijke ervaring – vanaf het “raadselachtige” begin van ziekte tot waarom mensen, die toch zo vol ambitie en hoop zitten, het einde van hun leven zo vaak verslagen en gedesillusioneerd bereiken.

In deze lezing openbaart Ron dat leven een energie is, die geheel op zichzelf en afzonderlijk van het fysisch universum staat. Bovendien vind je ook de antwoorden op hoe leven materie, energie, ruimte en tijd probeert te veroveren.

En op de vraag wat die ontdekkingen voor het dagelijkse leven van het individu betekenen, is het antwoord alles. Want ongeacht iemands bezigheid of activiteiten, hier hebben we met zowel de structuur als consequenties van de onvermijdelijke interactie met het fysisch universum te maken. En met deze kennis kan men zijn verliezen omkeren, zijn overwinningen verder uitbouwen en, over het geheel genomen, de energie en het enthousiasme die blijvend succes teweegbrengen, weer terugwinnen.