Nashville, Tennessee

MUSIC CITY USA VERWELKOMT DE SCIENTOLOGY KERK & CELEBRITY CENTRE

De opening van de nieuwe Scientology Kerk en Celebrity Centre Nashville op 5 april 2009, slechts zo'n 1,5 km verwijderd van “Music Row”, trok scientologen uit de hele regio. Ook aanwezig waren een groot aantal plaatselijke hoogwaardigheidsbekleders, bewoners en beroemdheden uit Hollywood. Onder degenen die de menigte toespraken, waren de Grammy-winnende componist en muzikant Mark Isham en actrices Anne Archer en Jenna Elfman.

De heer Miscavige was de ceremoniemeester van de opening van de nieuwe Scientology Kerk van Nashville en werd vergezeld door de directeuren van de kerk een speciaal uitgenodigde gasten om officieel de deuren van de Scientology Kerk van Nashville te openen voor iedereen.
Sprekende over de bredere betekenis van een Scientology Kerk in het hart van de Music City, wijdde de heer Miscavige de nieuwe Kerk in:

“De nieuwe Ideale Org en Celebrity Centre signaleert grotere dingen voor de toekomst. En als je dat koppelt aan ons vermogen om de inherente creativiteit van mensen te herstellen, ons vermogen om dromen bewust te maken en het herstellen van de macht om die dromen te verwezenlijken, ja dan kunnen we nu waar maken wat L. Ron Hubbard ons vertelt over de kunstenaar als zijnde de schepper van de schoonheid en glorie waar culturen van afhankelijk zijn.

En dat is zowel wat deze nieuwe Kerk representeert en waarom we naar Nashville zijn gekomen. Want terwijl Nashville bekend staat als het hart en de ziel van Amerikaanse muziek, laat haar dan nu haar bestemming vervullen en een lied schrijven dat ieder mens zal verheffen.”

Daarmee werd het lint gekipt en de nieuwe kerk in Music City USA voor iedereen geopend om te beginnen met het schrijven van dat nieuwe lied.