NASHVILLE, TENNESSEE

NASHVILLE, TENNESSEE

25 APRIL 2009

De opening van de nieuwe Scientology Kerk en Celebrity Centre Nashville op 5 april 2009, slechts zo'n 1,5 km verwijderd van “Music Row”, trok scientologen uit de hele regio. Ook aanwezig waren een groot aantal plaatselijke hoogwaardigheidsbekleders, bewoners en beroemdheden uit Hollywood. Onder degenen die de menigte toespraken, waren de Grammy-winnende componist en muzikant Mark Isham en actrices Anne Archer en Jenna Elfman.

De heer David Miscavige, Voorzitter van de Raad van het Religious Technology Center en leider van de Scientology religie, trad op als ceremoniemeester bij de opening van de nieuwe Scientology Kerk in Nashville. Hij vertelde dat Nashville haar droom zal vervullen om: “Een lied te schrijven dat elk mens in vervoering zal brengen”.

Sprekende over de bredere betekenis van een Scientology Kerk in het hart van de Music City, wijdde de heer Miscavige de nieuwe Kerk in:

“De nieuwe Ideale Org en Celebrity Centre signaleert grotere dingen voor de toekomst. En als je dat koppelt aan ons vermogen om de inherente creativiteit van mensen te herstellen, ons vermogen om dromen bewust te maken en het herstellen van de macht om die dromen te verwezenlijken, ja dan kunnen we nu waar maken wat L. Ron Hubbard ons vertelt over de kunstenaar als zijnde de schepper van de schoonheid en glorie waar culturen van afhankelijk zijn.

En dat is zowel wat deze nieuwe Kerk representeert en waarom we naar Nashville zijn gekomen. Want terwijl Nashville bekend staat als het hart en de ziel van Amerikaanse muziek, laat haar dan nu haar bestemming vervullen en een lied schrijven dat ieder mens zal verheffen.”

Daarmee werd het lint gekipt en de nieuwe kerk in Music City USA voor iedereen geopend om te beginnen met het schrijven van dat nieuwe lied.