COMMUNICATIE
Succes door Communicatie Cursus

LEER HOE JE ECHT MET MENSEN COMMUNICEERT
SUCCES DOOR COMMUNICATIE CURSUS

Het is meer dan alleen maar spreken en luisteren. Het is de fundering van je leven. Maar wat is het precies en hoe werkt het echt?

Het antwoord op die vraag is een van de grote ontdekkingen van Scientology, een doorbraak die op bijna elk levend wezen van invloed is.

Voel je zelfverzekerd met wie je ook praat

Communicatie – echte communicatie – kan onzichtbare muren afbreken die een blokkade vormen voor begrip en die geluk en succes in de weg staan.

Kennis en vaardigheid in communicatie kan je leven bijna van de ene op de andere dag veranderen. Alhoewel het instinctief als een essentiële noodzaak in het leven wordt beschouwd, waren de grondbeginselen van communicatie eigenlijk nooit bekend ...

Tot nu toe.

Communicatie is alles in het leven.
Leer hoe je echt communiceert
met behulp van Scientology.

Wat is de Succes door Communicatie Cursus?

In de Succes door Communicatie Cursus leer je achttien exacte vaardigheden gebaseerd op fundamentele Scientology principes. Deze vormen de sleutels tot succes bij alles wat je onderneemt.

  • Hoe je een gesprek begint
  • Hoe je een gesprek soepel beëindigt
  • Hoe je ideeën overbrengt
  • Hoe je ontsteltenissen aanpakt
  • Hoe je je comfortabeler en zelfverzekerder voelt in het bijzijn van anderen
  • En nog dertien andere ...

Communicatie is alles in het leven.

Leer met Scientology hoe je echt communiceert.

“Ik leerde dat communicatie een geweldige tool is die ik kan gebruiken op het werk, in mijn dagelijks leven en om succesvol te zijn met anderen. Communicatie is een must voor iedereen die succesvol wil zijn in het leven. Ik leerde ook hoe ik gesprekken met onbekenden kan beginnen en beëindigen. Ik kan iedereen deze cursus aanbevelen – voor hun eigen bestwil, maar ook ten behoeve van anderen. We zouden een harmonieuzere wereld kunnen hebben als iedereen hem deed.” – Z.V.

“Ik voel dat ik mijn communicatie­vaardigheden verbeterd heb. Ik kan eindelijk rustig blijven en zit niet de hele tijd te bewegen als ik met iemand praat. Ik word niet langer nerveus. Goede communicatie­vaardigheden kunnen een verschil maken en kunnen iemands leven veranderen. Ik zal alles toepassen wat ik in deze cursus heb geleerd. En hoe meer ik mijn nieuwe vaardigheden gebruik, hoe meer ik mijn leven zal verbeteren, gewoon met communicatie!” – D.K.

“Vroeger was ik bang om een gesprek te beginnen. Toen deed ik de Succes door Communicatie Cursus en nu kan ik vol vertrouwen gesprekken beginnen, ermee doorgaan, en ze beëindigen. Voordat ik de cursus deed, hadden mensen er moeite mee om me te begrijpen en ik moest mezelf vaak herhalen. Dat is nu allemaal veranderd, want ik kan communiceren en mijn punten overbrengen.” – G.T.

Schrijf je vandaag nog in voor de Succes door Communicatie Cursus
SCIENTOLOGY CURSUSSEN WORDEN DAGELIJKS AANGEBODEN

Je dichtstbijzijnde Scientology organisatie