DE WERELD SCIENTOLOGY BIJBRENGEN

SCIENTOLOGY MEDIA PRODUCTIONS
Waar het Gouden Tijdperk van Hollywoods verleden samenkomt met de meest geavanceerde ultramoderne technologie van vandaag de dag om te helpen een betere wereld te bouwen voor morgen. Ontworpen voor wereldwijde communicatie via ieder denkbaar media kanaal – er is gewoon geen andere faciliteit zoals deze op aarde.
BRIDGE PUBLICATIONS
Sinds de uitgave van de Dianetics en Scientology Fundamenten boeken en lezingen in 2007, zijn meer scientologen dan ooit studie gaan volgen in hun kerken. De vraag naar de materialen is explosief gestegen en terwijl parochianen de boeken en lezingen bestuderen, is het aantal nieuwe mensen die meer over Scientology wil weten evenzeer toegenomen. (...)
NEW ERA PUBLICATIONS INTERNATIONAL APS
Scientology is een wereldwijde religie - slechts 60 jaar oud en al omarmd door miljoenen mensen. Onze universele principes bieden verlichting en betekenis aan een persoon, ongeacht hun cultuur of geloof. En dan doen we dat in meer dan 50 talen. Miljoenen mensen over de hele wereld die een van deze talen spreken, hebben ervaren dat Scientology gewoon werkt. Maar om de materialen van onze religie bij al die mensen in alle landen te krijgen was een uitdaging waaraan we moesten voldoen.
HET INTERNATIONALE DISSEMINATIE & DISTRIBUTIE CENTRUM
Het nieuwe ruime 17.000 vierkante meter tellende Internationale Disseminatie en Distributiecentrum van de Sientology kerk is een druk- en productiefaciliteit die zijn weerga niet kent. Het huisvest fabricage, distributie en administratie, allemaal onder één dak en vollledig bemand door personeel van de kerk. Dit nieuwe centrum maakt disseminatiematerialen voor meer dan 10.000 Scientology kerken, missies en aangesloten groepen wereldwijd, waarmee deze organisaties in staat zijn om aan de ongekende vraag naar Scientology diensten en programma’s te voldoen.
GOLDEN ERA PRODUCTIONS
Scientology is echt een religie van de 21e eeuw en maakt daarom bij het uitvoeren van haar religieuze missie gebruik van de technologie van het nieuwe millennium. Met dat voor ogen begaf de Kerk zich in het multimedia tijdperk met het neerzetten van ultramoderne film- en audiofaciliteiten bij Golden Era Productions in de VS. Het wereldwijde disseminatie centrum voor de hele Scientology religie is gevestigd op een gebied van 200 ha in zuidelijk Californië, en is verantwoordelijk voor alle film-, video-, televisie- en internetproducties alsmede de productie van internationale evenementen.