HULPMIDDELEN BIJ HET DAGELIJKS WERK

ONLINE CURSUS

Op deze cursus zul je de volgende dingen leren:

  • De oorzaak van problemen, onzekerheden en mislukkingen op het werk en in het leven.
  • Waarom je er moe van wordt om de hele dag met mensen om te gaan en wat je eraan kunt doen.
  • Stappen die je kunt ondernemen om uitputting te boven te komen en om je enthousiasme voor je werk terug te krijgen.

Cursusoverzicht

Scherp dalende productiviteit, massale ontslagen, verbitterde relaties tussen management en werknemers, onbekwaamheid van bestuursleden en oneerlijke manieren van zakendoen zijn allen een plaag op het werk. Het is geen wonder dat het dagelijks werk voor miljoenen een bron van stress en angst is.

Hoe je efficiëntie en productiviteit verhoogt, hoe je ontsteltenis en verwarring op het werk aanpakt en hoe je vermoeidheid te boven komt, zijn allemaal zaken die zowel de werknemer als de manager aangaan. Een oplossing hiervoor zou niet alleen grotere zekerheid, maar ook meer voldoening teweegbrengen.

Deze cursus bevat enkele van de talloze principes en technieken die L. Ron Hubbard heeft ontwikkeld voor toepassing op het werk. Werk kan niet alleen zowel lonend als bevredigend zijn maar het behoort dat ook te zijn aangezien het de hoofdbezigheid is in het leven van de meesten onder ons. Wanneer je deze informatie gebruikt, zal het je helpen dat te bereiken.

 

Cursusgegevens

Studiegemak

Deze cursus is stap voor stap opgebouwd. Het is een serie leesopdrachten gevolgd door vragen om je begrip te testen.

Voordat je begint, maak je je eigen persoonlijke account aan op de Scientology website. Zodra je bent ingelogd volg je de stappen van het programma tot je de cursus voltooid hebt. Al het benodigde cursus­materiaal is beschikbaar op de Scientology website.

Cursusduur

5 tot 6 uur. Je kunt de cursus echter op je eigen tempo doen. Met andere woorden, er is geen tijdslimiet. Deze cursus is onze service aan jou, geheel kosteloos.

Materialen

Boekje: Hulpmiddelen bij het Dagelijks Werk
of Het Scientology Handboek

Alle cursusmaterialen zijn ook geïntegreerd in de online cursus. Met andere woorden, zodra je bent ingelogd, kun je de materialen binnen het online cursus­programma lezen terwijl je elke stap doet. We raden je echter wel aan om het boekje gratis te downloaden of aan te schaffen, zodat je het kunt bekijken of kunt naslaan als je niet bent ingelogd in het cursusprogramma.

Supervisie

Als je hulp nodig hebt bij de cursusoefeningen, aarzel dan niet om contact op te nemen met de online cursus­supervisor. Je kunt hem bereiken via de Heb je hulp nodig?-knop in je online cursus­programma. De online cursussupervisor zal je helpen om een volledig begrip te krijgen en om het maximale uit de cursus­materialen te halen. Het is de bedoeling dat je aan het eind van de cursus alle gegevens hierin kunt toepassen.

Cursusvoltooiing

Na voltooiing van De Hulpmiddelen bij het Dagelijks Werk Cursus krijg je je certificaat per e-mail toegestuurd.

 

Succesverhalen

“Deze cursus heeft me enorm geholpen en heeft mijn efficiëntie en productiviteit op kantoor zeer positief beïnvloed. Door de verschillende onderdelen toe te passen, heb ik vooral een betere communicatie met collega’s opgebouwd. Het heeft ook een nieuwe vorm van affiniteit met mijn gereedschap opgeleverd, in de zin dat ik ze beter kan gebruiken en dat ik minder snel moe word als ik ermee werk (en dat geldt ook voor mijn collega’s).

Ik ben blij dat mijn collega’s en ik op het werk allemaal vooruitgang en successen hebben kunnen behalen dankzij wat ik hier heb geleerd.” M.M.


“De cursus ‘Hulpmiddelen bij het Dagelijks Werk’ was een fantastische ervaring. Dat was me nog eens een krachtig stukje tekst zeg. Het heeft me geholpen om te beseffen dat ik op een heel eenvoudige manier met verwarring om kan gaan en het heeft me in staat gesteld om meer te weten te komen over machines of apparaten en hoe ik met elk ervan kan omgaan door de procedure Reiken en Terugtrekken toe te passen en hoe ik daar ook anderen mee kan helpen. Ik heb ook geleerd waarom je uitgeput kunt raken van je werk en wat je eraan kunt doen. De cursus geeft je heel praktische en eenvoudige oplossingen voor alledaagse problemen, die iedereen kan gebruiken. Ik hecht veel waarde aan eenvoud en dat is wat de cursus voornamelijk is, eenvoudig, maar dan wel op een heel krachtige en effectieve manier.

Mijn favoriete deel van de cursus was het gedeelte ‘Een wandeling maken’. Als je gestrest of uitgeput bent, helpt het enorm om gewoon te gaan wandelen en om je heen te kijken. Het feit dat je allerlei mensen tegenkomt als je aan het wandelen bent, was ook erg leuk. Als je de hele dag met lastige mensen gewerkt hebt, is dit een perfecte manier om je wat opgeluchter te voelen.

Ik heb het gevoel dat ik met alles waar ik mee in aanraking kom, vertrouwd kan raken en dat ik het kan gebruiken, gewoon door het aan te raken, meer bewust ervan te zijn, of het nou een stuk gereedschap is, een persoon of een omgeving.” E.D.


“Ik heb aardig wat van deze cursus opgestoken, zoals bijvoorbeeld het principe van het Stabiele Gegeven. Sinds ik deze gegevens ken en het ben gaan gebruiken, merk ik dat ik meer controle heb over situaties op het werk en thuis. Sterker nog, tijdens het bestuderen van deze cursus kreeg ik een nieuwe baan. Kun je nagaan!

Toen ik pas met deze baan begon, gebruikte ik de procedure van het Reiken en Terugtrekken en het hielp me echt om me meer op mijn gemak te voelen in de omgeving van mijn nieuwe werkplek. En als het weer het toelaat, maak ik tijdens de lunchpauze een wandeling.

Elke dag vind ik nieuwe manieren om meer van m’n werk te maken, zo blijft het leuk en lonend. En dat allemaal dankzij de tools die ik op deze cursus geleerd heb en die ik gebruik.”

R.C.