CURSUSSEN TER VERBETERING VAN HET LEVEN
SCIENTOLOGY TOOLS – DE ESSENTIËLE KENNIS VAN HET LEVEN

ETHIEK EN VOORTBESTAAN
5 CURSUSSEN
DOELSTELLINGEN EN DOELEN
6 CURSUSSEN
VOORTBESTAAN EN WELVAART
3 CURSUSSEN
HET HUWELIJK
3 CURSUSSEN
KINDEREN
3 CURSUSSEN

Jouw geluk is waarschijnlijk je meest waardevolle bezit. Scientology Cursussen ter Verbetering van het Leven verschaffen de hulpmiddelen waarmee je het geluk kunt bereiken dat je voor jezelf wilt.

Ze zijn gebaseerd op L. Ron Hubbards fundamentele ontdekkingen over het bestaan – doorbraken die de meest gestelde vragen in ons leven beantwoorden.

Er zijn in totaal twintig cursussen. Elk behandelt een specifiek deel van het leven, en elk bevat de gegevens en hulpmiddelen om dat aspect van het leven zó te maken als het zou moeten zijn. Scientology Cursussen ter Verbetering van het Leven geven je de vaardigheden om succes te hebben in je relaties, je huwelijk, je gezin en financieel. Ze geven je de knowhow om ups en downs te overwinnen, om te weten wie je kunt vertrouwen, hoe je je leven organiseert, hoe je je doelen bereikt en nog veel meer.

Met echte kennis en echte hulpmiddelen, kan wat er dan ook verkeerd is in je leven worden rechtgezet, en kan wat al juist is in je leven nog beter worden gemaakt.

“Het doel van Scientology is het individu het vermogen te geven om naar zijn eigen oordeel een beter leven te leiden, tezamen met zijn medemensen, en een beter spel te spelen.”

– L. Ron Hubbard

“Deze cursus was net een instructieboek over hoe je een toverstokje moet gebruiken. Het toonde me hoe je dingen doet die wonderbaarlijk zijn. Ik wist dat ik die dingen kon doen. Ik wist alleen niet hoe, maar nu weet ik het wel!” – R.D.

“Ik heb echt van deze cursus genoten!!! Ik had het gevoel dat het een programma was dat speciaal voor mij was geschreven. Hier zijn hulpmiddelen die ik meteen kan gebruiken.” – K.R.

Krijg alle vreugde en geluk die je rechtmatig toebehoren terug.
Scientology Cursussen ter Verbetering van het Leven
tonen je de weg.

Hulpmiddelen gebaseerd op Scientology doorbraken over het leven.

Scientology Cursussen ter Verbetering van het Leven geven je de Scientology hulpmiddelen voor de meest essentiële en soms problematische delen van het leven. De twintig cursussen die hier vermeld zijn, komen elk met een werkboek dat alle benodigde lessen en materialen voor de cursus bevat.

Elke cursus is nauwkeurig samengesteld om je studie effectief en efficiënt te maken. Ze bevatten een overvloed aan praktische hulpmiddelen en opdrachten die je zullen helpen bij het leren en begrijpen van de principes van elke cursus, zodat je deze volledig en onmiddellijk op je leven kunt toepassen. Zelfs al tijdens de cursus zul je merken dat je de kennis intuïtief en moeiteloos gebruikt.


Ethiek en Voortbestaan

EÉN DAG UP ... DE VOLGENDE DAG DOWN – WORD STABIEL!

Als iemand met wie het goed ging ineens achteruitgaat, is daar een specifieke reden voor. Hier zijn de opmerkelijke Scientology doorbraken die dat voor eens en voor altijd oplossen. Met deze cursus kun je je leven voor altijd veranderen.

IS ER EEN BEWEZEN WEG NAAR SUCCES EN GELUK?

Het verwezenlijken van je eigen idealen is een zekere weg naar succes. Maar zonder de knowhow van Scientology om het te doen, kan het moeilijk zijn om succes en geluk te bereiken. Deze cursus is je kans om jouw dromen tot een realiteit te maken.

KEN DE GEHEIMEN VAN DUURZAME VRIENDSCHAP

Met Scientology principes die je de ingrediënten geven voor een oprechte relatie, kun je die gemakkelijk aangaan en in stand houden. De doorbraken in het onderwerp menselijke relaties die je in deze cursus zult leren, zullen tot wederzijdse instemming en een gelukkig, saamhorig leven leiden.

WEET WIE JE KUNT VERTROUWEN

Hier zijn Scientology doorbraken die je de ware grondbeginselen van menselijk gedrag laten zien, zodat je echt kunt weten op wie je kunt bouwen. Met de kennis die je in deze cursus leert, zul je de ‘hoopfactor’ uit persoonlijke relaties halen en koers zetten naar een stralende toekomst.

WEES ZEKER VAN JEZELF

Als iemand zijn zelfvertrouwen verliest, is daar een specifieke reden voor. Vind die reden en je kunt je zelfvertrouwen weer terugkrijgen. Hier zijn de principes van Scientology die dat allemaal mogelijk maken. De kennis en hulpmiddelen in deze cursus zullen je helpen een nieuw niveau van zelfvertrouwen te bereiken, meer voor elkaar te krijgen, en vooruitgang te boeken naar een hoger niveau van persoonlijk succes.


Doelen en Doelstellingen

KOM IN ACTIE EN KRIJG MEER GEDAAN

Je kunt echt op dreef komen in het leven en met deze Scientology doorbraken kun je op je doelen afgaan en ze bereiken. Als je weet wat mensen ervan weerhoudt om op dreef te komen, kun je je eigen motivatie versterken en zo je hogere doelen bereiken.

KEN DE EXACTE STAPPEN NAAR EEN BETER LEVEN

Hier zijn de opmerkelijke Scientology doorbraken die miljoenen mensen hebben gebruikt om situaties grondig aan te pakken en om echt succesvol te zijn in het leven. Wanneer je de gegevens van deze cursus kent en gebruikt, kun je elke slechte situatie in orde brengen en alle positieve situaties versterken.

DE KRACHT VAN ORGANISEREN IS DE JOUWE

Met de Scientology doorbraken over organiseren kun je je doelen snel en met gemak bereiken. Wanneer je de natuurwetten uit deze cursus kent en gebruikt, kun je met succes iedere activiteit organiseren om een einde te maken aan verwarring, orde en stabiliteit tot stand te brengen en je doelstellingen te bereiken.

KRIJG MEER GEDAAN IN MINDER TIJD

Ken de Scientology tools om meer dingen gedaan te krijgen met minder inspanning, minder stress en in minder tijd, zodat je dat wat jij in het leven wilt, kunt bereiken. In de cursus Effectief Tijdmanagement zul je zien hoe je sneller meer gedaan kunt krijgen door gebruik te maken van de grondbeginselen van efficiëntie.

MAAK JE DROMEN WAAR

Wanneer je de grondbeginselen van Scientology kent over het stellen en verwezenlijken van doelen, kun je zelfs je stoutste dromen waarmaken. Met de hulpmiddelen die je in deze cursus zult leren, kun je doelen formuleren, plannen en bereiken die voorheen slechts een droom waren.

VERWERF DE VAARDIGHEDEN VAN LEIDERSCHAP

Hier zijn de Scientology doorbraken die je laten zien wat ervoor nodig is om een leider te worden, zodat je anderen succesvol en met vertrouwen kunt leiden. Bewapend met deze kennis zul je respect en medewerking tot stand kunnen brengen bij de mensen waar je leiding over hebt en kun je diegenen helpen waar je echt om geeft.


Voortbestaan en Welvaart

VAN STRESS NAAR SUCCES

Met Scientology doorbraken die de bewezen formules geven voor het aanpakken van een financiële crisis, hoef je je niet langer zorgen te maken over ‘geld’. Wanneer je de principes in deze cursus kent en begrijpt, kun je controle krijgen over je eigen toekomst en kun je jezelf op een hoger plan brengen met hogere doelstellingen.

OPEN DE DEUR NAAR SUCCES

De Scientology doorbraken die laten zien hoe solventie wordt bereikt, zodat je gemakkelijk financiële zekerheid kunt bereiken. De fundamentele waarheden die deze cursus bevat kunnen, wanneer je ze toepast, resulteren in voortdurende voorspoed en een leven waarin je tijd hebt voor de belangrijkere zaken van het bestaan.

BEREIK OVERVLOED IN ALLES WAT JE DOET

Door deze fundamentele Scientology principes te begrijpen en te gebruiken, kun je met zekerheid overvloed bereiken. Wanneer je de grondbeginselen begrijpt en de hulpmiddelen die je in deze cursus zult leren gebruikt, kun je volledige controle over je toekomst krijgen.


Het Huwelijk

BEGIN SAMEN AAN EEN LEVEN VAN VREUGDE

Met Scientology doorbraken die je precies laten zien waaruit een succesvol huwelijk bestaat, kan die van jou blijven voortduren. Als je de kennis en hulpmiddelen gebruikt die je in deze cursus leert, kun je een veilige koers uitzetten naar een gelukkig huwelijk dat voldoening geeft.

HOUD HET GELUK LEVEND

Met Scientology principes die je precies laten zien hoe je een huwelijk in stand houdt, kan jouw huwelijk eindeloos geluk en vreugde brengen. Als je de kennis gebruikt die je in deze cursus leert, zul je een relatie creëren die jullie samen een leven lang met vreugde kunnen delen.

KRIJG HET GELUK DAT JE EENS DEELDE TERUG

Met de Scientology principes die je precies laten zien hoe je een verbintenis bij elkaar houdt, kun je opnieuw een echt gelukkige relatie opbouwen. De fundamentele waarheden in deze cursus zijn van toepassing op alle relaties, en vormen samen een werkbare technologie die al duizenden huwelijken heeft gered.


Kinderen

GEEF JE BABY HET BESTE IN HET LEVEN

Met Dianetics en Scientology doorbraken die je laten zien wat de toekomst van een baby beïnvloedt, kun je je kind goed laten beginnen. In deze cursus zullen zowel moeder als vader, de kennis en middelen krijgen die het welzijn van een baby optimaal zullen verhogen.

BOUW DE TOEKOMST VAN JE KIND

Hier zijn de Scientology principes waarmee je je kind kunt helpen om een stabiel, productief leven op te bouwen. Als je die gebruikt kun je eraan bijdragen dat je kind een onafhankelijk, gelukkig en bijdragend lid van het gezin wordt en ook een aanwinst voor de samenleving.

CREËER HARMONIE MET TIENERS

De overgang van de kinderjaren naar volwassenheid kan een moeilijke tijd zijn voor ouders, maar hier zijn Scientology principes die je laten zien hoe je het kunt doen. Door de hulpmiddelen in deze cursus te kennen en te gebruiken, kun je ervoor zorgen dat jouw tieners hun leven lang gelukkig en succesvol zullen zijn.