DAVID MISCAVIGE
VOORZITTER VAN DE RAAD RELIGIOUS TECHNOLOGY CENTER
EN KERKELIJK LEIDER VAN DE SCIENTOLOGY RELIGIE

EEN BIOGRAFIE

David Miscavige is de kerkelijk leider van de Scientology religie. David Miscavige draagt vanuit zijn positie als voorzitter van de Raad Religious Technology Center (RTC) de verantwoordelijkheid voor het verzekeren van de standaard en pure toepassing van L. Ron Hubbard’s Dianetics en Scientology technologieën en om ervoor te zorgen dat Scientology blijft werken.

De heer Miscavige heeft de term “religieus leider” een nieuwe invulling gegeven om deze functie te laten aansluiten bij deze unieke en moderne religie – een religie die ontstaan is in de 20e eeuw en die in de 21e eeuw een ongeëvenaarde groei heeft doorgemaakt, en omvat nu zo’n 11.000 kerken, missies en aangesloten groepen in 167 landen... LEES MEER »

MEER BIOGRAFIE VAN DAVID MISCAVIGE

DAVID MISCAVIGE:
AAN HET ROER IN HET TIJDPERK VAN GROEI

Met de opening van een nieuw soort kerk in belangrijke steden verdubbelde Scientology de afgelopen vijf jaar in omvang.


Om wereldwijd aan de vraag naar Dianetics en Scientology diensten en sociale verbeteringsprogramma’s te voldoen, heeft de heer Miscavige met gebruikmaking van de technologische mogelijkheden van de 21e eeuw, het startsein gegeven voor het lanceren van de Ideale Org (afkorting van “organisatie”) strategie: alle Scientology kerken ombouwen tot Ideale Kerken, om zo het doel dat L. Ron Hubbard voor scientologen had gesteld te verwezenlijken – namelijk, het creëren van kerken die de belichaming zijn van de technologie van Scientology en het helpen van iedereen bij het verkrijgen van spirituele vrijheid. LEES MEER »

RECENTE IDEALE SCIENTOLOGY KERKEN GEOPEND DOOR DE HEER MISCAVIGE

IDEALE HOGERE ORGANISATIESGEOPEND DOOR DE HEER MISCAVIGE

IDEALE CONTINENTALE HOOFDKANTOREN GEOPEND DOOR DE HEER MISCAVIGE

DAVID MISCAVIGE:
ONGEËVENAARDE GROEI VAN HET SPIRITUELE HOOFDKANTOOR VAN SCIENTOLOGY

Nergens is de groei van de Scientology religie duidelijker dan op Flag, haar spirituele hoofdkantoor in Clearwater, Florida. Ze is opgezet om te garanderen dat de belangrijkste religieuze retraite van Scientology kan blijven voldoen aan de toenemende behoefte voor haar diensten. Wat begon met een enkel gebouw in 1975, is nu een complex geworden van ongeveer 50 gebouwen van in totaal meer dan 186.000 m2, verspreid over een bijna 15 km2 groot gebied. (...) LEES MEER »

BELANGRIJKE EVENEMENTEN
HET VERWEZENLIJKEN VAN EEN RENAISSANCE VOOR SCIENTOLOGY

Hoewel in de geschiedenis van Scientology vele pogingen zijn gedaan om alle werken van L. Ron Hubbard in zoveel mogelijk talen beschikbaar te maken, was dat tot nu toe nooit voor de volle 100 procent gelukt. Hoe het ook zij... LEES MEER »

DAVID MISCAVIGE
SCIENTOLOGY BESCHIKBAAR MAKEN VOOR DE HELE WERELD

Sinds de uitgave van de Dianetics en Scientology Fundamenten boeken en lezingen in 2007, zijn meer scientologen dan ooit studie gaan volgen in hun kerken. De vraag naar de materialen is explosief gestegen en terwijl parochianen de boeken en lezingen bestuderen, is het aantal nieuwe mensen die meer over Scientology wil weten evenzeer toegenomen. (...) LEES MEER »