WETEN WIE JE KUNT VERTROUWEN

Hier zijn Scientology doorbraken die je de ware grondbeginselen van menselijk gedrag laten zien, zodat je echt kunt weten op wie je kunt bouwen.

Je voortbestaan hangt af van weten op wie je kunt rekenen. Maar hoe kun je weten wie je echte vrienden zijn? Hoe kun je bepalen of iemand je zal helpen om een gezamenlijke onderneming tot een succes te maken?

Is er een manier om gedrag te voorspellen? Ja. Er zijn fundamentele elementen wat betreft menselijk gedrag. Wanneer je ze kent, heb je inzicht in je medemens, en door gewoon te observeren hoe mensen handelen, kun je alles over hen te weten komen.

Op deze cursus zul je de volgende dingen leren:

  • De belangrijke rol die vertrouwen speelt in menselijke relaties.
  • De Hubbard Tabel voor de Evaluatie van de Mens – het hulpmiddel om iemands ware karakter te kennen en om te voorspellen wat mensen zullen doen.
  • Hoe je anderen accuraat evalueert en een zekerder toekomst voor jezelf en degenen waar je zorg voor draagt, te garanderen.

Met de kennis die je in deze cursus leert, zul je de hulpmiddelen hebben om erachter te komen wie je kunt vertrouwen en op wie je kunt bouwen.

“Betrouwbaarheid is een eigenschap die hoog aangeschreven staat. Als je betrouwbaar bent, word je beschouwd als een waardevol mens. Als je het vertrouwen van anderen hebt verloren, bestaat de kans dat men je waardeloos vindt.”

– L. Ron Hubbard

Vroeger was ik te snel met het maken van vrienden en dus ging ik soms om met de verkeerde mensen. Nu ik de Toonschaal van Emoties en de Hubbard Tabel voor de Evaluatie van de Mens begrijp, heb ik de technologie om op de juiste wijze te bepalen wie ik kan vertrouwen.” – V.J.

Ik heb echt van deze cursus genoten. Ik kan deze gegevens in mijn leven gebruiken en weet nu met wie ik me wel of niet kan inlaten. Ik kreeg ook een beter begrip van het onderwerp ‘vertrouwen’. Ik heb te veel nadruk gelegd op mensen vertrouwen. Nu weet ik waar ik in mensen naar moet kijken en kan ik ze uitsluitend daarop vertrouwen. Ik hoef me geen zorgen meer te maken en er voortdurend over na te denken.” – R.L.

Een goed mens zijn kan je soms een heleboel moeilijkheden bezorgen, vooral als je niet weet wie je kunt vertrouwen. De informatie in deze cursus is elementair genoeg om door iedereen begrepen te kunnen worden. Het heeft mijn gedrag voor altijd ten goede beïnvloed. Ik heb geen spijt- of schuldgevoelens meer als ik mensen afwijs omdat ze me negatief beïnvloeden. Het bespaart me tijd, energie en verdriet nu ik weet wat ik kan verwachten.” – S.P.

Cursussen ter Verbetering van het Leven: samengesteld voor eenvoudig, effectief begrip

Cursussen ter Verbetering van het Leven worden bestudeerd met behulp van iets wat in Scientology is ontwikkeld en dat een ‘aftekenblad’ wordt genoemd. Iedere stap van de cursus wordt in volgorde vermeld en zodra een stap voltooid is, vink je die af. Daardoor kan iedere student op zijn eigen optimale snelheid studeren.

Duur van de cursus is 4 dagen in deeltijd.

Schrijf je in voor de cursus Weten wie je kunt vertrouwen
SCIENTOLOGY CURSUSSEN WORDEN DAGELIJKS AANGEBODEN

Je dichtstbijzijnde Scientology organisatie