HOE JE EEN HUWELIJK GELUKKIG HOUDT

Met Scientology principes die je precies laten zien hoe je een huwelijk in stand houdt, kan jouw huwelijk eindeloos geluk en vreugde brengen.

Waar hangt een gelukkige relatie van af? Welke bestanddelen houden het levend en lonend? En wat kun je eraan doen om je huwelijk te laten voortduren?

Huwelijken zijn talrijker dan scheidingen, maar het verschil wordt kleiner. Inderdaad, veel moeilijkheden in de maatschappij komen voort uit gebroken huwelijken, maar je kunt verhinderen dat de jouwe bergafwaarts zal gaan.

De basiswetten van het leven zijn van toepassing op het huwelijk. Er zijn manieren om je liefde te versterken en een relatie op te bouwen die dagelijks sterker wordt.

Op deze cursus zul je de volgende dingen leren:

  • De bestanddelen die de basis vormen voor elke relatie – de essentiële elementen voor een gelukkig huwelijk.
  • De factoren die een relatie laten gedijen.
  • Waarom een hecht en langdurig huwelijk van wederzijds vertrouwen afhangt, en hoe je dat vertrouwen in jouw relatie tot stand kunt brengen.

Als je de kennis gebruikt die je in deze cursus leert, zul je een relatie opbouwen die jullie samen een leven lang met vreugde kunnen delen.

“De grootste vreugde die er bestaat in het leven, is creëren. Geef je er met volle teugen aan over!”

– L. Ron Hubbard

Terwijl ik deze cursus deed, groeide mijn affiniteit voor mijn man, en mijn wens om met hem te creëren ontwikkelde zich zelfs nog meer en werd steeds maar sterker. Ik realiseerde me hoe mooi onze verbintenis is en wat een geweldige toekomst we samen aan het bouwen zijn.” – V.D.

Iedereen die ooit van plan is geweest om te gaan trouwen of die getrouwd was of getrouwd is, dient deze cursus te doen. Het liet mij zien hoe mijn huwelijk strandde en waarom, en ook hoe ik meer verantwoordelijkheid had kunnen nemen en hoe ik een volgende keer een beter huwelijk kan creëren!” – D.I.

Ik heb echt van deze cursus genoten. Het gaf me de elementaire middelen om te zorgen dat ons huwelijk goed gaat. Creëer-creëer-creëer. Goede communicatie en bevestiging zijn belangrijk, samen met het nakomen van onze verplichtingen. We gaan het doen!” – D.H.

De hulpmiddelen die in deze cursus worden aangeboden zijn echt geweldig en indrukwekkend. Ik voel me fantastisch nu ik deze cursus gedaan heb en ik weet dat ik een gelukkig huwelijk in stand kan houden. Ik heb nu de zekerheid dat ik de hulpmiddelen heb om dat te doen.” – C.R.P.

Cursussen ter Verbetering van het Leven: samengesteld voor eenvoudig, effectief begrip

Cursussen ter Verbetering van het Leven worden bestudeerd met behulp van iets wat in Scientology is ontwikkeld en dat een ‘aftekenblad’ wordt genoemd. Iedere stap van de cursus wordt in volgorde vermeld en zodra een stap voltooid is, vink je die af. Daardoor kan iedere student op zijn eigen optimale snelheid studeren.

Duur van de cursus is 3 dagen in deeltijd.

Schrijf je in voor de cursus Hoe je een Huwelijk Gelukkig houdt
SCIENTOLOGY CURSUSSEN WORDEN DAGELIJKS AANGEBODEN

Je dichtstbijzijnde Scientology organisatie