HET REDDEN VAN EEN HUWELIJK

Met de Scientology principes die je precies laten zien hoe je een verbintenis bij elkaar houdt, kun je opnieuw een echt gelukkige relatie opbouwen.

Als een huwelijk op een ramp dreigt uit te lopen, wat is dan de oplossing? Als een echtpaar voortdurend onenigheden heeft, wat kan men daar dan aan doen? En als een van hen denkt aan uit elkaar gaan, of als ze dat allebei denken, en dat huwelijk is al gestrand, hoe kan dat dan worden omgekeerd?

L. Ron Hubbard isoleerde precies waarom een huwelijk op de klippen loopt, waarom de communicatie tussen twee mensen achteruitgaat en waarom een huwelijkspartner ervandoor wil gaan. Kom erachter hoe zo’n ongelukkige situatie toch nog te redden valt.

Op deze cursus zul je de volgende dingen leren:

  • De drie elementen die iedere relatie gemeen heeft, die je kunt gebruiken om een duurzame en gelukkige verbintenis op te bouwen.
  • Hoe je de algemene bron van ergernis tussen man en vrouw kunt oplossen.
  • De reden waarom huwelijkspartners uit elkaar willen gaan – en de tools om dit aan te pakken.

De elementaire waarheden in deze cursus zijn bepalend voor alle relaties. Ze omvatten de enige werkbare technologie van relaties en hebben er duizenden gered, oude zowel als nieuwe.

“Hoezeer een huwelijk ook onder druk is komen te staan, het kan weer gerepareerd worden. Een huwelijk kan wel degelijk bestaan.”

– L. Ron Hubbard

Deze cursus was geweldig! Ik wist nooit dat de redenen voor scheidingen zo simpel waren. Mensen neigen ertoe om dingen gecompliceerder te maken dan ze in werkelijkheid zijn. Ik voel dat deze cursus een miljoen euro waard was. Het was zo nuttig en al mijn verwarringen zijn verdwenen! Nu weet ik wat er gebeurde in mijn relaties die niet succesvol waren.” – J.T.

De eenvoud van de gegevens is zo krachtig en verbazingwekkend! Ik voel dat ik veel meer begrip heb van wat een huwelijk is, hoe je problemen aanpakt, wat de oorzaak van problemen is en nog veel meer. Ik voel dat alles nu zo helder is en dat ik elk probleem dat zich voordoet kan oplossen!” – N.L.

Ik kan mijn huwelijk nu volledig aanpakken. Ik weet hoe ik mijn communicatie met mijn partner zuiver kan houden, hoe we samen kunnen creëren, hoe we elke hindernis kunnen overwinnen en kunnen zorgen dat het lukt.” – V.D.

Ik heb me tijdens deze cursus veel dingen gerealiseerd. Zoveel dingen in mijn leven vielen eindelijk op hun plaats. Dit is een cursus voor iedereen die een relatie heeft. Het zal helpen om een relatie in stand te houden of te begrijpen wat er in het verleden gebeurde.” – D.I.

Cursussen ter Verbetering van het Leven: samengesteld voor eenvoudig, effectief begrip

Cursussen ter Verbetering van het Leven worden bestudeerd met behulp van iets wat in Scientology is ontwikkeld en dat een ‘aftekenblad’ wordt genoemd. Iedere stap van de cursus wordt in volgorde vermeld en zodra een stap voltooid is, vink je die af. Daardoor kan iedere student op zijn eigen optimale snelheid studeren.

Duur van de cursus is 3 dagen in deeltijd.

Schrijf je in voor de cursus Het Redden van een Huwelijk
SCIENTOLOGY CURSUSSEN WORDEN DAGELIJKS AANGEBODEN

Je dichtstbijzijnde Scientology organisatie