HET SUCCESVOL OPVOEDEN VAN KINDEREN

Hier zijn de Scientology principes waarmee je je kind kunt helpen om een stabiel, productief leven op te bouwen.

Ouders proberen hun kinderen zo goed mogelijk op te voeden, maar de meesten van hen ervaren het als een proces van vallen en opstaan.

Hoe moeten ouders kinderen zo opvoeden dat ze zelfdeterminisme en initiatief ontwikkelen en constructieve beslissingen nemen? Er zijn miljoenen meningen over hoe je dat doet, maar bestaan er ook logische principes die iemand kan vertrouwen?

De materialen van deze cursus bevatten de antwoorden op deze vragen.

Op deze cursus zul je de volgende dingen leren:

  • Wat kinderen het meest van hun ouders nodig hebben.
  • Hoe je kunt helpen om de problemen van een kind op te lossen.
  • Waarom kinderen boos worden en hoe je dat snel kunt verhelpen.
  • Hoe je met kinderen omgaat en hen helpt om op te groeien tot prachtige, succesvolle mensen.
  • Een simpele, krachtige manier die kinderen helpt om van lichamelijke verwondingen te herstellen.

Als je de kennis en middelen die deze cursus bevat begrijpt en gebruikt, kun je je kind helpen om een zelfgedetermineerd, gelukkig en bijdragend lid van het gezin te worden – en een aanwinst voor de samenleving.

“Een kind is geen speciaal soort dier dat zich van de Mens onderscheidt. Een kind is een man of vrouw die nog niet volledig volgroeid is.”

– L. Ron Hubbard

Ik voel me zoveel beter over de relatie met mijn zoon. Sinds ik deze cursus begon, is hij op magische wijze veel zachtmoediger en gewilliger geworden. Hartelijk dank dat u van het moederschap een uitgekomen droom maakte en geen nachtmerrie! Hoe kan een ouder door het leven gaan zonder deze gegevens?” – M.P.

Mijn verantwoordelijkheid, begrip en affiniteit voor kinderen is nu gigantisch. Ik kan zien hoe goede controle als ouder een hoop problemen kan oplossen en hoe je kinderen die boos zijn aan kunt pakken en hoe je een kind kunt helpen bij de dingen die hij zelf nog niet kan doen. Ik weet nu hoe ik op een gelukkige manier met kinderen kan omgaan.” – L.Y.

Er is een enorme hoeveelheid informatie aanwezig die veel ouders onmiddellijk zou kunnen helpen. Geweldige cursus! Er waren dingen die ik las die totaal nieuw voor me waren, die ik nog nooit ergens anders gelezen had! Het gaf me veel meer kennis over en begrip van het ouderschap.” – M.N.

Cursussen ter Verbetering van het Leven: samengesteld voor eenvoudig, effectief begrip

Cursussen ter Verbetering van het Leven worden bestudeerd met behulp van iets wat in Scientology is ontwikkeld en dat een ‘aftekenblad’ wordt genoemd. Iedere stap van de cursus wordt in volgorde vermeld en zodra een stap voltooid is, vink je die af. Daardoor kan iedere student op zijn eigen optimale snelheid studeren.

Duur van de cursus is 3 dagen in deeltijd.

Schrijf je in voor de cursus Het Succesvol Opvoeden van Kinderen
SCIENTOLOGY CURSUSSEN WORDEN DAGELIJKS AANGEBODEN

Je dichtstbijzijnde Scientology organisatie