SCIENTOLOGY TOOLS VOOR SUCCESVOL ORGANISEREN

Met de Scientology doorbraken over organiseren kun je je doelen snel en met gemak bereiken.

We kunnen allemaal gemakkelijk inzien dat de mensen beter af zouden zijn, als de zaken beter waren georganiseerd. Voor persoonlijk succes is goede organisatie de sleutel en vaak ontbreekt deze. Het is ook essentieel voor een gezin of groep. Als iemand zijn doelen wil bereiken, hoe groot of klein die ook mogen zijn, is daarvoor een bepaalde kennis van organisatie nodig.

De Scientology Tools voor Succesvol Organiseren Cursus laat zien hoe je je tijd het best en meest efficiënt kunt organiseren en hoe je activiteiten in een logische volgorde kunt zetten zodat je dingen gedaan krijgt.

Op deze cursus zul je de volgende dingen leren:

  • De natuurwetten van organisatie en hoe je deze kunt gebruiken.
  • Hoeveel organisatie je moet doen om dingen met minimale inspanning in de kortst mogelijke tijd voor elkaar te krijgen.
  • Het patroon van een organisatie, met voorbeelden en aanwijzingen voor gebruik, zodat je het leven, groepen en zaken kunt organiseren.

Wanneer je de natuurwetten uit deze cursus kent, kun je met succes iedere activiteit organiseren om verwarring op te heffen, orde en stabiliteit tot stand te brengen en je doelstellingen te bereiken.

“Organisatorisch talent bestaat alleen uit het rangschikken van soorten acties en het neerzetten van kanalen voor soorten deeltjes. Dat is alles.”

– L. Ron Hubbard

Voordat ik aan deze cursus begon, wist ik niet echt wat organisatie was. Ik wist alleen dat ik het nodig had, maar het leek dat ik er nooit controle over kon krijgen. Nu weet ik waarom! In deze cursus leerde ik de werkelijke waarde van organiseren en zag ik hoe ik uit de situatie van ‘mezelf behelpen’ en achterblijvende prestaties kon komen.” – G.W.

Ik heb me altijd verwonderd hoe een kleine onderneming op de fles ging. Nu weet ik het! Dit was een grote confrontatie voor mij, omdat ik niets wist over hoe je moet organiseren. Het is heel eenvoudig. Ik voel dat ik met veel vertrouwen iedere organisatie kan leiden als ik dat wil.” – S.M.

Dit is een goede cursus! Het is heel grondig. Je kunt ieder bedrijf in orde brengen en het, door deze gegevens te gebruiken, naar voorspoed leiden. Je kunt zelfs een organisatie redden die op het punt staat om failliet te gaan. De oefeningen zijn perfect. Ze zorgen ervoor dat je wat je net hebt geleerd, kent en kunt toepassen.” – M.S.

Cursussen ter Verbetering van het Leven: samengesteld voor eenvoudig, effectief begrip

Cursussen ter Verbetering van het Leven worden bestudeerd met behulp van iets wat in Scientology is ontwikkeld en dat een ‘aftekenblad’ wordt genoemd. Iedere stap van de cursus wordt in volgorde vermeld en zodra een stap voltooid is, vink je die af. Daardoor kan iedere student op zijn eigen optimale snelheid studeren.

Duur van de cursus is 5 dagen in deeltijd.

Schrijf je in voor de cursus Scientology Tools voor Succesvol Organiseren
SCIENTOLOGY CURSUSSEN WORDEN DAGELIJKS AANGEBODEN

Je dichtstbijzijnde Scientology organisatie