IAS

EEN REMINDER VOOR DE WERELD
ONZE HULP IS DE JOUWE

Op 3 november 2023 kwamen leden van de International Association of Scientologists (IAS), die 90 landen vertegenwoordigden, in het Verenigd Koninkrijk bijeen voor de 39e verjaardag van de International Association of Scientologists.

Meneer David Miscavige, Chairman of the Board Religious Technology Center, verwelkomde duizenden Scientologists en medestanders van de Scientology Kerk op het IAS Verjaardags­weekend. De gelegenheid sloot vier historische jaren van uitzonderlijke humanitaire successen af.
Wij sponsoren humanitaire campagnes
Dus op elk willekeurig uur
elke willekeurige dag
elk willekeurig continent
Zul je
ONS vinden

WAARDIGHEID HERSTELLEN
IN DE GEESTELIJKE GEZONDHEIDSZORG

Al meer dan 50 jaar heeft de Citizens Commission on Human Rights (CCHR) mensen over de hele wereld beschermd tegen misstanden en gedwongen behandelingen binnen de geestelijke gezondheidszorg (ggz).

Mobiliseren om mensen te beschermen.

CCHR zet uiterst confronterende, reizende exhibities in op vier continenten om de vele misstanden binnen de psychiatrische industrie aan het licht te brengen. Alleen al in de afgelopen vier jaar informeerde CCHR elke 20 seconden iemand anders en onthulde uiteindelijk aan meer dan 50 miljoen mensen de gruweldaden van de psychiatrie.
Morelos, Mexico
Turijn, Italië
Ottawa, Canada
Milaan, Italië
Taichung, Taiwan
San Francisco, Californië
Osaka, Japan
Boston, Massachusetts
Turijn, Italië

De straat op gaan om een einde te maken aan psychiatrische misstanden.

Terwijl CCHR demonstreert tegen de misstanden in de psychiatrie, bewerkstelligt ze stap voor stap een verandering en heeft ze een belangrijke rol gespeeld bij het informeren en voorlichten van miljoenen mensen over de hele wereld – van Italië en Hongarije tot Duitsland en Frankrijk en van het Verenigd Koninkrijk tot de Verenigde Staten.
Florence, Italië
Parijs, Frankrijk
Londen, Verenigd Koninkrijk
Wenen, Oostenrijk
Magdeburg, Duitsland
Washington, DC
Parijs, Frankrijk
Kaapstad, Zuid-Afrika
Parijs, Frankrijk
San Francisco, Californië
Parijs, Frankrijk
50,000,000
mensen geïnformeerd over de gruweldaden van de psychiatrie
ZWITSERLAND

Een einde maken aan psychiatrische misstanden in naam van mensenrechten.

CCHR werkt al tientallen jaren aan het dichten van een enorme maas in het Europese Verdrag voor de Rechten van de Mens, een belangrijk document dat na de Tweede Wereldoorlog werd ondertekend. Door die maas was de gedwongen opname van patiënten mogelijk en werd dwangpsychiatrie toegestaan.
Na jaren misstanden in de psychiatrie in een totaal van 18 landen te hebben gemeld, ontving CCHR een formele uitnodiging voor een allereerste Vergadering van de VN over Mensenrechten binnen de Geestelijke Gezondheidszorg. CCHR werd als expert aangemerkt en legde een getuigenis af. Ze eiste een verbod op “dwang en vrijheidsberoving binnen de ggz”. Toen de Hoge Commissaris van de VN het ggz-mandaat aan de VN Mensenrechtenraad voorlegde, luidde het resultaat een ommekeer in voor het waarborgen en beschermen van mensenrechten binnen de ggz.
De VN heeft officieel besloten:
“Dwang en gedwongen behandeling zijn verouderd, ineffectief en onverenigbaar met de mensenrechten.”
“Alle landen zouden de gedwongen opname in een inrichting moeten annuleren.”
“Alle landen zouden een einde moeten maken aan gedwongen behandelingen.”
“De oprichting van nieuwe psychiatrische ziekenhuizen is verboden.”
JAPAN

De psychiatrie ontmaskeren in het Land van de Rijzende Zon.

In een land waar psychiaters hun misdaden verborgen achter de uitdrukking ‘Zie geen kwaad, hoor geen kwaad en spreek geen kwaad’, verbrak Yuzuru Ogura de stilte en onthulde hun geheimen. Hij onthulde de ‘polyfarmacie’-zwendel – het te veel voorschrijven van psychofarmaca wat tot zelfmoord leidt. Yuzuru zorgde ervoor dat voor deze daden een zware straf werd opgelegd. Dat droeg er uiteindelijk toe bij dat het aantal zelfmoorden met 34 procent omlaag ging. Vervolgens onthulde Yuzuru criminele misstanden in psychiatrische ziekenhuizen, wat leidde tot de invoering van wetten die patiënten en klokkenluiders beschermen. Daarmee wordt gegarandeerd dat misstanden in de psychiatrie in Japan van nu af aan altijd gezien, gehoord en besproken zullen worden.
Volgens de Japanse wet moet elke mishandeling of elk misbruik van patiënten in psychiatrische ziekenhuizen onmiddellijk gemeld worden.

MENSENRECHTEN
TOT LEVEN BRENGEN

De Scientology Kerk heeft al lange tijd gepleit voor vrijheid voor iedereen. Om dat te bereiken sponsort ze ’s werelds verreikendste initiatieven voor educatieve en vrij toegankelijke informatie over mensenrechten in de vorm van United for Human Rights (Verenigd voor de Mensenrechten) en voor jongeren, Youth for Human Rights (Jongeren voor Mensenrechten).

Mensenrechteneducatie
op wereldwijde schaal.

In de afgelopen vier jaar hebben Verenigd voor de Mensenrechten en Jongeren voor Mensenrechten mijlpalen bereikt. Zo hebben ze nu meer dan 41 miljoen mensen voorgelicht over hun onvervreemdbare rechten.
New York City, New York
“Gefeliciteerd met de successen om de Universele Verklaring van de Rechten van de Mens in landen over de hele wereld te promoten.”
– Bureau van de Landelijke Coördinator
Verenigde Naties
“Gefeliciteerd met de successen om de Universele Verklaring van de Rechten van de Mens in landen over de hele wereld te promoten.”
– Bureau van de Landelijke Coördinator
Verenigde Naties
“We beschouwen jullie
als onze partners in mensenrechteneducatie.”

– Onderwijsraad
Top voor Nobelprijswinnaars voor de Vrede
“We beschouwen jullie
als onze partners in mensenrechteneducatie.”

– Onderwijsraad
Top voor Nobelprijswinnaars voor de Vrede
“Jongeren voor Mensenrechten inspireert duizenden mensen om tolerantie en vrede te promoten.”
– Congreslid, Nayarit, Mexico
“Jongeren voor Mensenrechten inspireert duizenden mensen om tolerantie en vrede te promoten.”
– Congreslid, Nayarit, Mexico
Oaxaca, Mexico
Calcutta, India
Oaxaca, Mexico
Saint-Denis, Frankrijk
Clearwater, Florida
Los Angeles, Californië
Bhaktapur, Nepal
Kansas City, Missouri
Kopenhagen, Denemarken
Tepic, Mexico
Karjan, India
Aldea la Palmilla, Guatemala
Sydney, Australië
Kathmandu, Nepal
Florence, Italië
Canberra, Australië
Toronto, Canada
Quatre Bornes, Mauritius

Verenigd voor de Mensenrechten
over de hele wereld

41,000,000
onderwezen in mensenrechten

DE WEG NAAR EEN
GELUKKIG LEVEN

De Weg naar een Gelukkig Leven, een boek met morele waarden die volledig gebaseerd zijn op gezond verstand, bevat 21 praktische, te volgen leefregels. Het boek is in 118 talen in 190 landen uitgedeeld, waarmee het bijdraagt aan het vergroten van tolerantie en begrip tussen individuen, gemeenschappen en landen – wat een wereld maakt die veiliger is en meer meelevendheid kent.
BRAZILIË

Scouts helpen om te zorgen dat het in alle opzichten goed gaat.

Een scoutsleider in Brazilië integreerde De Weg naar een Gelukkig Leven in het scoutingleerplan. Zijn groepen kunnen nu insignes behalen voor elk van de 21 leefregels van het boek. Ten slotte exporteerde de scoutsleider het programma naar scoutinggroepen in 17 Braziliaanse staten en toen naar nog eens 15 landen – van Angola tot Egypte en van Portugal tot Bangladesh.
De Weg naar een Gelukkig Leven creëert sterke toekomstige leiders en herstelt normen en waarden in ons land.”
– Gemeente Aracaju
Sergipe, Brazilië
De Weg naar een Gelukkig Leven creëert sterke toekomstige leiders en herstelt normen en waarden in ons land.”
– Gemeente Aracaju
Sergipe, Brazilië

De Weg naar een Gelukkig Leven
over de hele wereld

139,000,000
exemplaren van De Weg naar een Gelukkig Leven gedistribueerd


DE FEITEN OVER DRUGS VERSPREIDEN

De Foundation for a Drug-Free World, opgericht in 2006, heeft kinderen, jongeren en volwassenen geëmpowerd met feitelijke informatie over drugs en alcohol. Bewapend met de juiste feiten (geen meningen, hype of bangmakerij) kunnen mensen weloverwogen beslissingen nemen en drugsvrij leven.
VERENIGDE STATEN

Marshall Faulk
De analyse van het spel van Drugsvrije Wereld.

In de Verenigde Staten ontdekte NFL (de Amerikaanse National Football League) legende Marshall Faulk de Feiten over Drugs-campagne voor het onderwijzen van de jeugd en meldde zichzelf aan als nationale woordvoerder van de Foundation for a Drug-Free World. De Hall of Famer neemt de campagne naar jongeren in het hele land om hen te helpen van drugs af te blijven. Zijn boodschap: “Hé, ik probeer je niet te vertellen wat je moet doen. Ik probeer je alleen maar te onderwijzen zodat jij weet wat jij moet doen.” Meneer Faulk leidde de campagne naar de Super Bowl, verspreidde de boodschap met een massale distributie en met ethertijd in de media in Miami (2020), Los Angeles (2022) en Phoenix (2023), waarmee hij 88 miljoen Amerikanen voorlichtte over de Feiten over Drugs.