BRIDGE PUBLICATIONS

'S WERELDS EERSTE VOLLEDIG DIGITALE, COMPLETE DRUKKERIJ.

Bridge Publications is gewijd aan de enkele doelstelling van het plaatsen van Dianetics en Scientology boeken, lezingen en andere religieuze materialen in de handen van individuen en organisaties over de hele wereld tegen minimale kosten en maximale snelheid.

Elk idee, en dat geldt ook voor een religie, werkt alleen voor zover het mensen bereikt. Wanneer de interesse die wordt opgewekt door resultaten en mond tot mond reclame immens groot is, moet aan de vraag worden voldaan en ook in vele talen.

Sinds de uitgave van de Dianetics en Scientology Fundamenten boeken en lezingen in 2007, zijn meer scientologen dan ooit studie gaan volgen in hun kerken. Dit, op zijn beurt, deed de vraag naar de materialen toenemen. Met gemeenteleden die doorgaan met al die de boeken en lezingen te bestuderen, is het aantal nieuwe mensen dat op zoek is om meer te weten te komen over Scientology eveneens gegroeid. Bridge Publications is een belangrijk speler in deze ongekende groei van de religie.

Bridge Publications is gehuisvest in 25.000 vierkante meter en is even groot als een heel huizenblok. Het valt allemaal onder één dak - kantoren, productie en distributie. En het is uitsluitend gericht op het voor iedereen toegankelijk maken van de materialen van de grondlegger van Scientology L. Ron Hubbard.

VIDEO

FOTO’S

PLATTEGROND

Bekijk plattegrond

PLAATS
Adres:
5600 E. Olympic Blvd.
Los Angeles, CA 90022
Verenigde Staten

Telefoon: 323-888-6200

Aanwijzingen