GOLDEN ERA PRODUCTIONS

Golden Era Productions is de film- en audioproductiestudio van de Scientology Kerk die volledig in dienst staat van het hooghouden van de nalatenschap van de audiovisuele werken van de grondlegger L. Ron Hubbard.

Toen Scientology aan het begin van dit audiovisuele tijdperk werd gesticht, zag meneer Hubbard films als een krachtig middel om de religie werkelijk aan iedereen te communiceren. Met dat voor ogen schreef hij films om in een introductie tot Dianetics en Scientology te voorzien, om mensen te informeren over diensten van de Kerk en om de juiste en standaard beoefening van de religie te laten zien. Door de meest geavanceerde technieken van de industrie te gebruiken, testte, innoveerde en systematiseerde hij baanbrekende procedures voor het maken van films en het opnemen van geluid, terwijl hij die eerste films regisseerde. Hij schreef verder instructiemateriaal voor de audiovisuele kunst die door het personeel van de Kerk wordt gebruikt.

Sinds Golden Era Productions oorspronkelijk in 1978 werd opgericht, heeft ze zich ontwikkeld tot een ultramodern productiecomplex. De faciliteiten, die op een perceel van 200 hectare in Riverside, Californië staan, omvatten een filmstudio van 7400 vierkante meter en ongeëvenaarde ruimtes voor postproductie. Een wereldklasse studio voor het opnemen en mixen van muziek. Een hypermodern filmlaboratorium en geluidsrestauratiestudio, die toonaangevend zijn op het gebied van audiovisuele restauratie en behoud. Dat alles en nog meer is waar Golden Era Productions de films en lezingen van meneer Hubbard producet, alsook audiovisuele materialen voor de sociale verbeteringsprogramma’s die op zijn ontdekkingen zijn gebaseerd – en dat alles op het hoogste technische en esthetische niveau.

VIDEO

FOTO’S