NEW ERA PUBLICATIONS INTERNATIONAL APS

New Era Publications en de tegenhanger ervan Bridge Publications, zijn gewijd aan de primaire doelstelling van het plaatsen van Dianetics en Scientology boeken, lezingen en andere religieuze materialen in de handen van individuen en organisaties over de hele wereld tegen minimale kosten en maximale snelheid.

Elk idee, en dat geldt ook voor een religie, werkt alleen voor zover het mensen bereikt. Wanneer de interesse die wordt opgewekt door resultaten en mond tot mond reclame immens groot is, moet aan de vraag worden voldaan en ook in vele talen.

Sinds de uitgave van de Dianetics en Scientology Fundamenten boeken en lezingen in 2007, zijn meer scientologen dan ooit studie gaan volgen in hun kerken. Dit, op zijn beurt, heeft de vraag naar deze materialen doen toenemen. Met gemeenteleden die doorgaan met al die de boeken en lezingen te bestuderen, is het aantal nieuwe mensen dat op zoek is om meer te weten te komen over Scientology eveneens gegroeid. New Era Publications is een belangrijk deel in deze ongekende groei van de religie.

New Era Publications beslaat bijna 17.500 vierkante meter met productie, kantoren en magazijnruimte in Glostrup, een voorstad van Kopenhagen. Het is alles exclusief toegewijd om de werken van de Grondlegger van Scientology L. Ron Hubbard voor iedereen toegankelijk te maken.

VIDEO

FOTO’S

PLATTEGROND

Bekijk plattegrond

PLAATS
Adres:
Smedeland 20
Glostrup, DK-2600
Denemarken

Telefoon: + 45 33 73 66 66

Aanwijzingen