DE WEG NAAR EEN GELUKKIG LEVEN
MULTIMEDIA TOEPASSINGEN

Om tegemoet te komen aan de vraag naar de onderwijsmaterialen van de De Weg naar een Gelukkig Leven levert de stichting materialen aan diverse mensen, opleiders en groepen die zich richten op het ontwikkelen van een constructieve houding en vaardigheden.

8
DUIZEND
onderwijs
PAKKETTEN
UITGEDEELD
HELEMAAL
GRATIS


Alle elementen van The Way to Happiness Foundation vind je in het Online Education Resource Center. Waaronder het boekje, de Handleiding voor onderwijzers, clips en fragmenten van de verfilming van het boek. Al die dingen kunnen worden bekeken, gedownload en besteld.
Elk van de 21 leefregels van De Weg naar een Gelukkig Leven wordt tot leven gebracht in een serie van spotjes die gebruikt worden in klaslokalen en televisieuitzendingen.

Het boekje De Weg naar een Gelukkig Leven is verkrijgbaar in 112 talen. Er kunnen ook gepersonaliseerde edities met aangepaste omslagen worden besteld om uit te delen.
De Weg naar een Gelukkig Leven boek-op-film is een volledige verfilming van de inhoud van het boek, geschikt gemaakt voor alle vormen van elektronische media om te zorgen dat deze gegevens makkelijk gedeeld kunnen worden op de diverse platforms van de social media.

De Docentenhandleiding, het handboek om op een effectieve manier mensen dingen te leren die van gezond verstand getuigen, maakt ook deel uit van het volledige pakket dat alle materialen bevat om het programma tegen elke opleidingsachtergrond te kunnen verwezenlijken.
De posters van De Weg naar een Gelukkig Leven zijn geschikt om op te hangen in scholen, gemeenschapscentra, kerken en overal waar het programma maar wordt aangeboden.