CLEARWATER, FLORIDA

SCIENTOLOGEN UIT 172 LANDEN VERKLAREN: WIJ ZIJN DE IAS!

30 NOVEMBER 2013

Een ridder op een witte hengst.

Een ceremonieel regiment met trommels en doedelzakken.

Meer dan 6500 scientologen die meer dan 50 landen vertegenwoordigen, treden de Grote Zaal binnen voor een viering.

De jaarlijkse IAS viering benadrukte een dynamisch jaar van groei voor Scientology en de ongeëvenaarde prestaties van de door de IAS gesponsorde humanitaire programma’s, die nu in 162 landen gebruikt worden.

Dat was het spectaculaire schouwspel dat de 29e verjaardag van de Internationale Associatie van Scientologen (IAS) aankondigde, waarvan de leden in het weekend van 29 november bijeenkwamen in Clearwater, Florida, de VS.

De verjaardag werd twee weken na de historische opening van het nieuwe spirituele hoofdkwartier van Scientology gevierd en de monumentale release van het Gouden Tech Tijdperk Fase II.

Het begon op vrijdagavond, toen Dhr. David Miscavige, de Voorzitter van de Raad Religious Technology Center, het internationale publiek toesprak: “In de kern van Scientology en het centrum waarom onze wereld draait, staat de Internationale Associatie van Scientologen. Terwijl het zich vanuit een wereldwijd perspectief door zo’n 100.000 kilometer heen slingert van Afghanistan tot IJsland, met leden die in totaal 65 talen spreken en meer dan 200 rassen en culturen uit 172 landen vertegenwoordigen. En dat alles om te verklaren: wij zijn de IAS!”

De viering benadrukte een dynamisch jaar van groei voor de Scientology religie en ongeëvenaarde prestaties van de door de IAS gesponsorde humanitaire programma’s, die nu in 162 landen gebruikt worden.

De aankondigingen van de Vrijheidsmedaille Winnaars van de Internationale Associatie van Scientologen voor 2013 was het hoogtepunt van de viering. De jaarlijkse prijs wordt uitgereikt aan die voorbeeldige scientologen die de waardigheid en de vrijheid voor de mensheid verdedigen door de humanitaire doelen van de Kerk vooruit te helpen.

Er waren vier Vrijheidsmedaille Winnaars voor 2013. De eerste werd erkend voor haar hulp bij het hervormen van de federale wetgeving van Mexico, zodat nu alle burgers beschermd zijn tegen psychiatrische drogering en wreedheden. De volgende twee Vrijheidsmedaille Winnaars komen uit Taiwan en zij werden erkend voor het effectief promoten van de Universele Verklaring van de Rechten van de Mens van de Verenigde Naties en voor het onderrichten van miljoenen mensen over hun onvervreemdbare rechten in Taiwan. De laatste Vrijheidsmedaille werd uitgereikt voor het redden van tienduizenden levens van drugsverslaving in Nepal door middel van het Narconon programma – waar ze nu een residentiële drugsrehabilitatie faciliteit hebben, die door de IAS gesponsord is en bovenop Hubbard’s Piek staat. Hubbard’s Piek is een bergtop in de Himalaya boven Kathmandu, die door de Nepalezen ter ere van L. Ron Hubbard zo genoemd werd. Meer dan 50 voormalige IAS Vrijheidsmedaille Winnaars woonden het weekend van evenementen bij.

De volgende avond kwamen duizenden scientologen opnieuw samen voor het jaarlijkse IAS Patronsbal. Op deze elegante, black tie aangelegenheid werd het grootste aantal IAS Patrons in de geschiedenis verwelkomd, en ze werden erkend voor hun ongeëvenaarde bijdragen aan IAS gesponsorde programma’s, die de doeleinden van Scientology voor een betere wereld bevorderen.

Onder de bezoekers waren er 270 Patrons, 165 Patrons with Honors, 145 Patrons Meritorious, 130 Silver Meritorious, 33 Silver Meritorious with Honors, 76 Gold Meritorious en 17 Gold Meritorious with Honors. En dan waren er de hoge niveaus van bijdrage: 52 Platinum Meritorious, 39 Platinum Meritorious with Honors, 29 Diamond Meritorious en de verheven rangen van Patrons Laureate, Excalibur en Maximus.

Het IAS Patronsbal eindigde met een concert van de jazzlegendes Chick Corea (IAS Vrijheidsmedaille Winnaar) en Stanley Clarke.

_________________

De Internationale Associatie van Scientologen (IAS) – een lidmaatschapsorganisatie die openstaat voor alle scientologen uit alle landen – werd opgericht in 1984. Het doel van de IAS is het verenigen, bevorderen, ondersteunen en beschermen van de Scientology religie en scientologen overal ter wereld om aldus de doeleinden van Scientology te bereiken, zoals die zijn vastgelegd door L. Ron Hubbard: “Een beschaving zonder krankzinnigheid, zonder criminelen en zonder oorlog, waar bekwame mensen succesvol kunnen zijn, eerlijke mensen rechten kunnen hebben en waar het de Mens vrij staat om zich tot grotere hoogten te verheffen”.